Отговор: National 40 rdx 2
  Важното е да не се успива зимъска и да няма софтуерни проблеми. Да си свети лампичката, това е хардуер :thumbsup:
  60 прегледа на темата, и единствено шегаджията писа. Мерси за пожеланието де...
  А как ти се струва да попиташ фирмата която ти го е монтирала за тези индикации?
95% от купувачите на машините втора употреба, които не са закупени от Алекс, имат подобни на твоите проблеми и търсят помощ във форума, в което няма нищо лошо разбира се! Просто си търси правата, пробвай да си отнесеш въпросите към тях, искай описание за употреба на климатика, превод и т.н.
  Червеният цвят мисля че индикира, че климатика работи в режим отопление. Май така беше. Като го пуснеш на охлаждане трябва да светне в зелено. Под червената средната от трите индикира, че е пусната плазмата.
Изведоха ли ти тръба за аспирацията и монтираха ли ти тръбичка за кислорода?
  Ами струва ми се, че ще е без резултат. Струва ми се също и че "Алекс" е страхотен търговец и техник, но не разбирам, защо ако не можеш да помогнеш, пишеш не по темата?
  Защото е редно да се научите да си търсите правата, не само ти, а всеки които среща проблеми с некоректен търговец.
   Цитат:

Първоначално публикувано от 
Rumb@ta  
 Червеният цвят мисля че индикира, че климатика работи в режим отопление. Май така беше. Като го пуснеш на охлаждане трябва да светне в зелено. Под червената средната от трите индикира, че е пусната плазмата.
Изведоха ли ти тръба за аспирацията и монтираха ли ти тръбичка за кислорода?

Според това, което видях ги монтираха всички изброени от теб, въпреки че не виждам най-тънкия шлаух. Благодаря иначе за отговора. Ако до седмица, две не ми се обадят за дистанционно, някой търговец от  форума,може ли да даде оферта?

- - - - - - - - - -

Цитат:

KI_YOOU  
 Защото е редно да се научите да си търсите правата, не само ти, а всеки които среща проблеми с некоректен търговец.

:thumbup
  ЩЕ се учудиш,колко СТИНКИ струва и то ако го намериш
  Той вече знае.

Цитат:

Aleksandars  
 Оригиналното  управление за серията RDX е CWA75C2590X и само с него може да се  командват всички функции които предлага климатизатора. Цената на такова  управление надхвърля значително 100 лв.

zliqiliq , предполагам, че 99% от хората, които имат сериозните познания за К2У са основно търговци на такава техника. Някои от тях са доста колегиални и дават инфо, но логично е основното им внимание да е насочено към собствените им клиенти. Ти си клиент на друг, а искаш инфо от тях...
  Имаш право. И все пак 1 човек помогна, както и Александърс. За мен това е ПОЛЕЗЕН форум.
  Абе не е баш така, щото всеки купува най-евтиното после си чука главата и реве у форумите.
  Никъде не е упомената цената, на която е закупен, така че има вариант, изобщо да не е евтин! Ако желае, собственика може да сподели.
   Цитат:

Alexi  
 абе не е баш така .. щото всеки купува най евтиното после си чука главата и реве у форумите ..

Естествено, че всеки купува най-евтиното.Ако имам възможност да избирам м/у 2 машини, от които не разбирам бих избрал по-евтината. Твоите машини възможно най-скъпото на пазара ли са? Ако ми върши работа 5-6 години, супер, ако не майната му, ще си взема друг. Аз не съм се регистрирал тук, за да казвам, че моето е най-хубаво,и на всяка манджа да съм мерудия, а за да събера инфо, как с минимум усилия да постигна максимум резултат.