Отговор: Превод на дистанционно - National CS-G25R
Мисията е невъзможна, отказва изобщо да духа, ни топло, ни студено. Каквото и да натисна на дистанционното в десния ъгъл на дисплея излиза знак за внимание. Освен това принципно при смяна на режима или увеличаване/намаляне на градусите пиука по веднъж, сега е по два пъти.. просто ще извикам техник, явно няма как.
- - - - - - - - - -
Поправка на написаното по-горе, успях да го наглася да духа топло. Единствения проблем е, че когато намаля градусите на 16 започа да духа хладно. Предполагам в момента е на автоматичен режим йероглифите на дисплея са 風量自動, и вляво и вдясно на градусите. Лампичката спря да мига, мисля че успях да я спра след като натиснах бутона най-долу вдясно (не съм сигурен за какво е..). В момента топли, ще го оставя да работи през ноща на 23 градуса и ще видим какво ще стане сутринта. Все пак, ако има някой, който може да ми направи превод на самото дистанционно от снимката, защото просто натискам на посоки, ще бъда много благодарен!!
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
petrov20
ако има някой, който може да ми направи превод на самото дистанционно от снимката
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=25454&stc=1
Евала.. Благодаря много! Според вас пречи ли, че ще работи на автоматичен режим (дали ще топли достатъчно) зимата и на колко градуса би било оптимално да върви докато не сме в стаята? В момента е на 23 и е топло, но намаля ли го на 20 духа леко хладно.
Дръжте го на режим отопление и степен на вентилатора, каквато си пожелаете. Но ако е на автоматична скорост, няма да сбъркате. Нормално е при достигане на температурата, изходящия въздушен поток да е с по ниска температура.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk