Съжалявам , че толкова късно го видях. Колегите които са писали какви проблеми имат с модела е би трябвало да му кажат.
Нали за това е този форум.
Преглед за печат
Съжалявам , че толкова късно го видях. Колегите които са писали какви проблеми имат с модела е би трябвало да му кажат.
Нали за това е този форум.
Е да де, ама той не е взел предвид това.
Да бутна темата леко, някой да има наблюдения над новата Etherea? Гледам, че уж има подобрения по nanoeX технологията. Предполагам има и други разлики.
Машината е добра.
Не знам дали се дължи на лош монтаж, но от няколко човека чувам за оплаквания от тракащо външно тяло. Вибрации от които ламарините изпада в резонанс.
Попитай ги, кой и как е стягал тръбите към крановете. Външните тела вече не са такива, каквито бяха (имам пред вид материалите в тях).
Аз от това лято съм с CU-Z35ZKE, не трака и няма вибрации, а и тампони нямам.
Здравейте, нов съм във форума. Изчетох цялата тема за Панасоника.
В началото на тази година (януари) сложих 9-ка в една от стаите на апартамента. Много ми хареса как отоплява, колко е безшумен и харчи наистина малко ток. Навих се да сложа втори такъв в другата стая. Монтираха го преди седмица и от тогава не е спиран.
Вчера, обаче както си седях чух странни звуци от него. Направих запис
https://youtube.com/shorts/XWdhmd2Pi...TeaLa7-JkDn5h0
От какво може да е това? Нещо от монтажа или дефект в самото вътрешно тяло? За сега само веднъж се е случило. Климатикът си работи, както в режим охлаждане, така и на отопление... Клапите се движат нормално и адекватно.