Panasonic CS-UZ35ZKE/CU-UZ35ZKE
Здравейте съфорумци от една седмица съм с въпросния климатик, бях тръгнал да копувам SANG AS12IN / AS12OUT, че беше на промоция с монтажа само че продавачката ми каза че не ставал за отопление въпросния Санг и успя да ме навие за въпросният Панасоник беше от брошурата 1199 с монтажа. Продавачката ми каза че санга нямал нагревател във външното тяло и не ставал за топлене и успя да ме навие за Панасоника най вече с това че е Малайзийска сглобка.
Търсих информация за този Панасоник но баш за тоя модел не намирам нищо по подробно даже на сайта им...
Отговор: Panasonic CS-UZ35ZKE/CU-UZ35ZKE
Цитат:
Първоначално публикувано от
Valiosport
Здравейте съфорумци от една седмица съм с въпросния климатик, бях тръгнал да копувам SANG AS12IN / AS12OUT, че беше на промоция с монтажа само че продавачката ми каза че не ставал за отопление въпросния Санг и успя да ме навие за въпросният Панасоник беше от брошурата 1199 с монтажа. Продавачката ми каза че санга нямал нагревател във външното тяло и не ставал за топлене и успя да ме навие за Панасоника най вече с това че е Малайзийска сглобка.
Търсих информация за този Панасоник но баш за тоя модел не намирам нищо по подробно даже на сайта им...
Здравейте!
Аз лично ползвах SANG AS12IN/ AS12OUT няколко месеца на отопление. Личното ми мнение е, че ако условията навън не са прекалено сурови, а климатикът е съобразен с помещението, в което е монтиран, машината се справя достатъчно добре. На охлаждане обаче не бях особено доволен. Харчеше доста. Затова реших да го преместя на село. Сега на негово място имам дизайнерско Fujitsu General от KG серията, от което не съм особено доволен
Относно избора Ви на климатик, мисля, че тук можете да намерите повече информация за модела - характеристики, документи и т.н. - https://www.aircon.panasonic.eu/BG_b...ke-cu-uz35zke/