Резултати от 1 до 2 от общо 2

Panasonic CS-UZ35ZKE/CU-UZ35ZKE

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Panasonic CS-UZ35ZKE/CU-UZ35ZKE

Здравейте съфорумци от една седмица съм с въпросния климатик, бях тръгнал да копувам SANG AS12IN / AS12OUT, че беше на промоция с монтажа само че продавачката ми каза че не ставал за отопление въпросния Санг и успя да ме навие за въпросният Панасоник беше от брошурата 1199 с монтажа. Продавачката ми каза че санга нямал нагревател във външното тяло и не ставал за топлене и успя да ме навие за Панасоника най вече с това че е Малайзийска сглобка.
    Търсих информация за този Панасоник но баш за тоя модел не намирам нищо по подробно даже на сайта им...

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2024

Отговор: Panasonic CS-UZ35ZKE/CU-UZ35ZKE

Цитат Първоначално публикувано от Valiosport Виж публикацията
    Здравейте съфорумци от една седмица съм с въпросния климатик, бях тръгнал да копувам SANG AS12IN / AS12OUT, че беше на промоция с монтажа само че продавачката ми каза че не ставал за отопление въпросния Санг и успя да ме навие за въпросният Панасоник беше от брошурата 1199 с монтажа. Продавачката ми каза че санга нямал нагревател във външното тяло и не ставал за топлене и успя да ме навие за Панасоника най вече с това че е Малайзийска сглобка.
    Търсих информация за този Панасоник но баш за тоя модел не намирам нищо по подробно даже на сайта им...
    Здравейте!
    Аз лично ползвах SANG AS12IN/ AS12OUT няколко месеца на отопление. Личното ми мнение е, че ако условията навън не са прекалено сурови, а климатикът е съобразен с помещението, в което е монтиран, машината се справя достатъчно добре. На охлаждане обаче не бях особено доволен. Харчеше доста. Затова реших да го преместя на село. Сега на негово място имам дизайнерско Fujitsu General от KG серията, от което не съм особено доволен
    Относно избора Ви на климатик, мисля, че тук можете да намерите повече информация за модела - характеристики, документи и т.н. - https://www.aircon.panasonic.eu/BG_b...ke-cu-uz35zke/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Чуденка между PANASONIC TX-42AS750 и PANASONIC TX-40AX630E
    От Стойчо Говедарски във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 20
    Последно: 30-01-17, 14:09
  2. PANASONIC CS-XE12NKEW/CU-E12NKE-3 или PANASONIC CS-XE12MKEW/CU-E12MKE-3
    От Rangelov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 9
    Последно: 07-10-12, 20:11
  3. Panasonic FZ38 или предходен модел ...до Panasonic FZ10 ?
    От udoto във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 5
    Последно: 13-07-12, 00:41
  4. panasonic cs-a90ke и panasonic cu-e90ke. Къде е вярното им местонахождение?
    От lzxcvbnm във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 23
    Последно: 27-11-11, 18:00
  5. Коя е по добрата плазма PANASONIC TX-P42X10E или PANASONIC TH-46PY8P?
    От tattoo777 във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 21-05-09, 12:34

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе