Samsung SH12BWHA - не работи
:help Аз като новодошъл - имах неблагоразумието да си купя преди 2 години инверторен климатик Samsung модел SH12BWHA /за скромните 889 лв./ В понеделник ниските температури не му се отразиха добре и сега е блокирал и светят всички възможни лампички като тази на Турбото мига. Не прави връзка с дистанционното. Две години и повече работи без отказно. Правена му е "профилактика". Гаранцията му изтече преди 2 месеца. Каже те ми към кого да се обърна, че направо се напатих от фирмата за монтажа. Оставиха си пръстите при монтажа, идваха да слагат тампони след около 6 месеца, но не носеха такива, за тавичката ми искаха 50 лв. и въобще не искам и да чувам за тях. Спешно ми е че имам бебе вкъщи!
Re: Samsung модел SH12BWHA не работи!
Аз ако съм на зор и питам във форума, ще кажа също така откъде съм и коя е фирмата извършила монтажа за да може желаещите да ти отговорят все пак да имат някаква представа.
Моля да ме извините, ама съм се побъркала с този климатик и си мисля, че София е България. От София съм и фирмата, която извърши монтажа и т.нар. "профилактика" е Елити Сервиз = Техноклима София.
Мой човек климатика е загубил паметта си може би от токов удар или друго.Ако искаш обади се на сервиза на КиК-техномаркет имат таблица с кодовете които се въвеждат или ако не те избръснат обади ми се на 0887163661-В.Търново,ще кажа кодовете и как да си го препрограмираш.
zarzalai да си жив и здрав. Да живее и ИНТЕРНЕТА! Послушах те за кодовете и влезнах в сайта им /на КиК сервиз/ и там на моя модел намерих кода и упътването за препрограмиране. Като за истерясал икономист се справих и сега на мен и бебето ми е топло. Сърдечни благодарности! :ole :bravo
Цитат:
Първоначално публикувано от s bebe
zarzalai да си жив и здрав. Да живее и ИНТЕРНЕТА! Послушах те за кодовете и влезнах в сайта им /на КиК сервиз/ и там на моя модел намерих кода и упътването за препрограмиране. Като за истерясал икономист се справих и сега на мен и бебето ми е топло. Сърдечни благодарности! :ole :bravo
Ммм, да! Самсунг правят и хубави работи , но гледай следващия ти климатик да не е от тази марка , че с това бебе.....има риск пак да сте на студено
Боже, пази ме от студове, лоши климатици, монтажници и най-вече от мен, че съм голяма паника! :god
Цитат:
Първоначално публикувано от s bebe
Боже, пази ме от студове, лоши климатици, монтажници и най-вече от мен, че съм голяма паника! :god
:) В този форум и с такива съфорумци, място за паника няма !!! :Drinks: :bravo