Какъв е фреона на Samsung AQ-12FC?
В Метро има промоция на тази... хм, машина. За 1459 лв. /без ддс/ Вие получавате не една, не дори 2! Даже не и цели 3!
Получавате 5 климатика! Да това е истина! :ole
Интересно ми стана, та се загледах в етикетите - ХА! Че те прясно подменени! И на тях пише... /хе, хайде ще ви кажа какво пише/ R-407c.
Re:Какъв е фреона на Samsung AQ-12FC?
За съжаление това е масова практика...Дори във верига като Метрото...Когато имах разговор с един от вносителите,той направо ме предупреди да си знам,че е с 22. Понеже явно има залежала стока с 22,а той вече е забранен в БГ,етикетите се подменят с такива за 407...
С цялото ми уважение, към професионализма Ви, ще приложа доказателствo, че грешите:
http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09035641
Не съм сигурен за конкретния модел,но по принцип е така,както казах...
То никой не е сигурен, затова пуснах и анкетата. Интересно, какво ли биха гласували от прокуратурата?
Silver nano изпарител - колко силно звучи...направо ще побегна - такива боклуци са.....
Нямам думи....................на мен единия ми излезе по скъпо.....но пък съм предоволен.
Как още не са пуснали оферта купуваш си контейнер с климатици и спестяваш 223лв. А и този самсунг го дават че е до -5 градуса ако изобщо не замръзне докакто е още 0 градуса.
Ами опитват да се отърват от боклуците - нормално.
Докато има балъци, ще има и такива търговци. А и явно на Самсунг не им пука за нашия пазар.
Ако са същите като тези от предишната промоция на Метро два за 700лв. имам лични впечатления от 01.02.2009г.и
те са че са съвсем нормален обикновен климатик за тази цена. Не искам да убеждавам никой, просто споделям информация.
Цитат:
Първоначално публикувано от buki1
Да споделя и аз SAMSUNG AQ12FC монтиран в разширена кухня 15кв./м. много студена, без отопление ми е замръзвала водата, ме предаде на -15*, но не е спрян все още.
Вчера в Добрич най-ниска тем. -22* днес най-ниска тем. -25*
SAMSUNG AQ12FC монтиран в спалня 12кв./м. поддържа 22*, дъщерята не се е оплакала-доволен.
SAMSUNG AQV12VBA монтиран в хол 18кв./м. поддържа 22*-25* , той топли бебецето, но забелязах , че не заскрежава равномерно външното тяло, защо ли?
А за фреона, на моите пише R410.
Този за разлика от другите Samsung-и колкото и странно да е не дава проблеми. Читав и тих. R 407C. Пред Мидейка 12-ка или този на тази цена предпочитам samsung-а. Не съм пристрастен, това е първия положителен пост, който правя за тази марка
Аде първия линк е на фирма от Египет,там може и да не са чували за 410,ама втория си е на оригинален каталог на Самсунг-Корея...
Касапе- да почерпиш... :Drinks: