Резултати от 1 до 3 от общо 3

Климатик LG Картина - проблем

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    2
    #1

    Климатик LG Картина - проблем

    Здравейте,случайно попаднах в този форум търсейки информация за Климатик LG Картина.Радвам се,че има хора като вас за обмяна на опит и помощ.Климатика е на точно 3 години и 1 месец и съм нямал никакви проблеми с него до снощи!Дистанционното работи,когато го натискаш си показва градуси,можеш да се ровиш в менюто,но климатика не иска да тръгне ама изобщо.Все едно си представете,че няма ток пък проверих контакта има ток.В долния десен ъгъл на картината има индикация,която като се включи трябва да светне в зелен цвят.Тя също не светва и климатика не дава никакви признаци на живот.Предполагам проблема е в някаква защита,но къде се намира тя,и защо се е стигнало до тук не ми е ясно.Ще бъда много благодарен,ако някой помогне и даде някакъв съвет.
    Благодаря предварително-Поздрави!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312351274[/time]_________________________________________________

    Здравей Aleksandars.Климатизатор се надявам да е всъщност климатика!?Ако е така вътрешното тяло/картината е малко по-високо от външното да кажем с 15-20см.И двете са монтирани на една стена от двете и страни като в този случай тръбите са дълги не повече от метър даже и толкова незнам дали има.Ако мога да помогна с някаква друга информация питай.Ако оставиш и телефон също мога да звънна и да обясня по-подробно ако трябва.
    Отговарям тук,защото незнам дали успях да ти пратя отговора на ЛС.Два пъти го пращам,но после в изходящи го нямам като изпратено??
    Поздрави.

  2.  
     
  3. Member
    Тук е от
    Dec 2006
    Мнения
    694
    #2

    Re:Климатик LG Картина - проблем

    Лично според мен е най-добре да потърсиш сервиз за климатици, защото не е нормално един климатик изведнъж да изгуби признаци на живот. Има много неща, които могат да са причина за липса на електрозахранване, но за това си е необходим техник.

    Иначе могат да се изкажат всякакви предположения със съмнителна достоверност. Например много е вероятно при скрошните бури с гръмотевици да е имало токов удар и това да е довело до дефектиране на електроното упралвение на климатика в случай че той е бил включен в контакта и е бил на режим изчакване. В най-добрия случай е изгорял предпазител, но обикновенно при бури и лоша електрическа мрежа изгаря електрониката.


  4. Novice
    Тук е от
    Aug 2011
    Мнения
    2
    #3

    Re:Климатик LG Картина - проблем

    Благодаря за съвета dkolov.Викането на техник май ще е неизбежно Всъщност климатика си работеше през деня,после го изключих напълно за около 7-8 часа и вечерта когато пробвах да го пусна отново вече нямаше никакъв признак на живот.В смисъл не се е развалил да спре изведнъж докато работи,пък как може да се развали докато е изключен нямам никаква представа.Тотално съм объркан и съжалявам,за неточното обяснение.

    Поздрави.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1312362689[/time]_________________________________________________

    Да вече със сигурност техника е неизбежен,понеже проверих бушончето което е здраво.Ток отива до платката която е отгоре компресорчето но до там..Отвътре климатика не дава признаци на живот и не тръгва.Незнам защо при положение,че контакта е занулен при допир на външното тяло бие леко ток.Незнам това дали има нещо общо,но...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. проблем със затъмнена картина LCD TV SAMSUNG LE40A557
    От jojobix във форум Samsung телевизори
    Отговори: 21
    Последно: 11-10-13, 16:41
  2. Проблем с 3д картина при panasonic tx l42et5e
    От ivchoni във форум Panasonic телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 25-11-12, 20:13
  3. Отговори: 0
    Последно: 18-03-12, 14:17
  4. Проблем с плазмен ТВ Самсунг - бледи цветове и влошена картина
    От nadia79 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 10-01-11, 19:17
  5. обърната картина
    От dan66 във форум Общ - софтуер
    Отговори: 7
    Последно: 23-04-07, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе