Отговор: LG S09MH.NW0/S09MH.UW0 мнение?
Мини през Пазарджик, аз ще :Drinks:, но да добавя, че вярвам че ЛГ-тата топлят и не съм казвал друго за тази марка.Просто имат някой проблеми с датчици и по- рядко сериозни проблеми.
Разхода за отопление е много добър, но зависи в кой регион, си какви съседи имаш...
Ако трябва да сравнявам ниския клас ЛГ с ниския клас фуджицу би казал че са като "Полонез" и "Москвич"... Полонеза уж е по-добър, но лошото е че нашите пътища(качество на доставяния ток и поддържането на ел.мрежата) са с много дупки и са за здрав москвич ...
При няколко дупки на полонеза му се чупи нещо по окачването ...
Еми на изпит съм за МВР ако ме вземат в школата, ще пием но искам от Велев и от другия DUNDURMA. Как топля стаята, и вечер го намалям, че на 22 не мога да спя, и накрая ще ми изгори 40 лв има няма в ПЛЕВЕН, като този декември сякаш си беше по студен от обикновеното.
Аз, честно казано, не мога да си обясня какъв чеп дири този дунапрен отгоре върху топлообменника.
Този дунапрен се слага отгоре на сгъвката на питата идеята е да предпазва филтрите от скъсване на острите ръбчета. При някой марки е гума а дунапренена лента слагат и на сглобката в горния край явно за да не трака. Относно разхода ти 300w на час за 9ка са много за сравнение 12LKC ми прави 185w средно за декември и съм със калпава алуминиева дограма без изолация в това помещение.
Аха.Аз като гледам, покрива поне половината топлообменник на снимката, и според мен влошава работата на машината.
Този "дунапрен" е широк около 3-4 см (не съм го мерил) и трябва да е там, където го е поставил производителя. Вътрешното тяло е конструирано така, че отгоре на сгъвката филтрите са далеч от питата и не могат да се скъсат по никакъв начин.
VeleV.Klima, разбрахме че няма да почерпиш cripti, мисля че няма нужда да си ги мерите във всеки пост ;) Явно правите много монтажи (или ремонти) и рядко топлите офиса.
На мен по-широк ми изглеждаше на снимката.Ако е 3-4 см, не пречи.
4 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от
zhelko
Този "дунапрен" е широк около 3-4 см (не съм го мерил) и трябва да е там, където го е поставил производителя. Вътрешното тяло е конструирано така, че отгоре на сгъвката филтрите са далеч от питата и не могат да се скъсат по никакъв начин.
VeleV.Klima, разбрахме че няма да почерпиш
cripti, мисля че няма нужда да си ги мерите във всеки пост ;) Явно правите много монтажи (или ремонти) и рядко топлите офиса.
Оносно офиса там разхода ми е 249,2вата без да е спиран климатика дори и в почивните го оставяме на 20гр.
А за да потвърдя това което казах ето няколко снимки от вътрешни тела едното с гумената лента е от Нипон при General е пласмаса перфорирана за да не губи от площа на топлообменика.
Ок де няма да пия бира за това си зех 1 кока кола, сам се почепих :D, 40 лв за 1 месец без електрическо одеало. Аз съм "ХЕПИ" да ми гори по 40 лв зимата пък ЛГ ли е, дреме ми.
Нз колко е икономичен и колко не, 223 КW за 31 дена :)