Здравейте!
Някой виждал ли е този модел на живо? Как е на пръв поглед, като изработка и тн? Знам, че не е зимувал още, но поне на хартия изглежда добре.
Климатик LG D12AK.NSB/S12AK.UL2
Благодаря на отзовалите се.
Здравейте!
Някой виждал ли е този модел на живо? Как е на пръв поглед, като изработка и тн? Знам, че не е зимувал още, но поне на хартия изглежда добре.
Климатик LG D12AK.NSB/S12AK.UL2
Благодаря на отзовалите се.
Над работата на този точно немам преки наблюдения , виждал съм го само като мостра изложен в магазина и изглежда много добре . На поглед изработката по нищо не отстъпва на модела Libero, който е в категория Делукс - KLIMATIZACE SPLIT INVERTER | Klimatizace LG CS12AQ Libero R | klimatizace profesionálně
и за който требва да отбележа че се справя чудесно в помещение 29 кв.м. с височина 2,65 или приблизително 77 кубика . Като качество на изработка мога да кажа само че напълно оправдава категорията си - изключително елегантен дизайн и много тих . Незнам дали има разлика между моделите които се внасят в България и тези които се продават тук в Чехия .
Този пост е редактиран от mirandi; 01-12-13 в 18:57.
Видях го на живо и работещ. Машинката изглежда добра. Стабилна изработка и много тихо работи.
на пратика е същият модел като от миналата година - CS12AQ/S12AQU с разлика в дезайна на вътрешното тяло а и плазмата е сменена с йонизатор и 3М филтри а климатика е софтуерно променен да покрива новите ЕУ стандарти с мнаого А и много +
Като цяло е супер климатик .
на пратика е същият модел като от миналата година - CS12AQ/S12AQU с разлика в дезайна на вътрешното тяло а и плазмата е сменена с йонизатор и 3М филтри а климатика е софтуерно променен да покрива новите ЕУ стандарти с мнаого А и много +
Като цяло е супер климатик .
Този пост е редактиран от mirandi; 09-12-13 в 22:12.