Остави го ти моя Дайкин, на 11 години е, няма база за сравнение.Цитат:
Първоначално публикувано от aruba_man
Преглед за печат
Остави го ти моя Дайкин, на 11 години е, няма база за сравнение.Цитат:
Първоначално публикувано от aruba_man
Аз имах предвид 35-цата, гледам е реколта 2011. :)
Не е 2011, а 2001г., още с R22 е. ама за Саниото е въпроса. Гледах по разни японски сайтове и все пише - спрян от производство 2010г.
И да не е спрян, като отидеш в магазина ти казват: Дай парите и чакай след 3 месеца климатика... Даже и един за мостра няма. С тази тактика, каквито и параметри да има, му е било малко трудно да пробие на пазара сигурно. :)
Edit: Аз бих го купил, като дойде време да слагам климатик, нека COP-а да му е 4. Гледам други неща освен COP. Има и енергийна ефективност. Ще ми дойде към 2200-2300. Накуп 3 бона трудно се вадят, ама по 200 лева на месец не се усеща. 2 климатика си сложих така, и другите два щях да взема, ама като ги слагах я бяха спрели програмата. :)
:taz
Саниото грешките ги отчита на външното.
А бре харсъзин, защо не пишеш на български???
Какъв е тоя нов език???
Да не пише някой друг от тоя Ник???
Досега(допреди 2 поста) е писано горе-долу правилно и прилично, какви са тези урунгели нищо се не разбира :taz
Ей, съсипаха го това образование. :tazЦитат:
Първоначално публикувано от justify
Хубаво ще е да има опция за някои постове,отдолу да вървят субтитри,или ''превод в ефир''-Владо Береану! :))
:))Аз пък помислих,че е от новите български езици-македонски де. :-memnon
Здравейте на всички съфорумци.Изчетох доста от темите за климатици Sanyo .искам да се консултирам със знаещите :) имам следния казус за решение малка стая 10кв.или 28 кубика тухла със нова четирикамерна дограма изолация на пода без външна изолация .Ще бъде за бебче което още е напът .Та на въпроса ми моля знаещите да ми помогнат във избора ми искам да е SANYO със нисък минимум и задължително на 100 волта втора употреба .Незнам дали темата ми е затук ако не е се извинявам на модераторите и нека да я изрият (преместят) ...от гр русе съм а стаята е изсточно изложение
SAP E22N четох много отлично се справял според тези които го ползват.благодаря на отзовалите се .Иначе форума е страхотен прекарвам доста време със него и съм щастлив от това че има как да си помагаме
То има друга тема за 2-рата употреба, но преди да пишеш, ти я преместят и да питаш допълнително помисли върху това което не си попитал себе си не си отговорил на себе си
[quote=justify ]
То има друга тема за 2-рата употреба, но преди да пишеш, ти я преместят и да питаш допълнително помисли върху това което не си попитал себе си не си отговорил на себе си
[/quoteБлагодаря прочетох го и си отговорих на доста въпроси,но на главния въпрос не съм къде да открия читаво SANYO за тази стая,имам чисто нов панасоник CS/CU-E9MKE-3 като цяло е добър тих и пр ,но не е sanyo....