Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост ;). Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.
Преглед за печат
Само скъпия (Shiki-Sai-Kan) е с хубавия дефрост ;). Другите си спират да топлят като всички останали климатици при дефрост.
Да, така е. А условията за доставка на вносителите са меко казано странни. Или казано иначе, плати си машината и чакай три месеца. Да се чудиш какви вносители са? По тази схема всеки може да внесе с чужди пари?
Шики-Мики-Сай-Кан-Фани-Маза-Ушите е 1:1 с твоето Санчо, но със занищени параметри. Подозирам, поради различен компресор.Цитат:
Първоначално публикувано от deian
То при тези цени... ако имаха по-различна политика, сигурно щеше да има повече европейски Sanyo в БГ. Сега на практика Sanyo е почти само на 100V заради безумната цена на 220-волтовите. А са прекрасни машини.
Касапски, моето се води аналог на минито за европа, щото си е с простия дефрост. Виж, твоят EX не знам към кои минава ;).
... Дори при тази цена, клиенти питат за по няколко бройки. Но когато им кажат имаме само една бройка от еди си кой модел, вашите ги платете и чакайте три месеца се сещате, че клиента им тегли една. Да се чудиш какви бизнесмени има в България. Какъв е този официален вносител, щом няма пари да сложи по 5 машини от модел на склад се чудя аз?
Мега те цяли бизнес сгради направиха така-купуват хубав терен и разпродават офиси на проект(зелено) и така с твои пари бизнес въртят.Цитат:
Първоначално публикувано от Mega
Тази бира с продажбите на зелено приключи.Ще си дам парите и ще чакам я три месеца я до гроб доставка на климатици саньо...
Каквито и да са вносителите с тази политика няма да бъдат дълго вносители.
Ето линк към Панасоник с дефрост цикъл без да спира режима на отопление . -направено е сравнение между два модела със и без прекъсване на режима отопление по време на дефрост цикъл.
Както са написали най-долу на страницата всичките им климатици с тази екстра са за "domestic", "overseas" няма нито един модел...освен Бг гастарбайтерите(за които панасоник не знае) :))
Ето тук можеш да разгледаш актуални модели на панасоник -преведено с Гугъл транслейт кликваш най-горе вдясно на "карта на сайта", след това на "Битова техника"(вляво на екрана), след това на снимката с климатика с надпис "Eco navi" -Оранжевата и черната(с оранжево и черно правоъгълниче отгоре с йероглифи вътре) серии са с нон-стоп отопление по време на дефрост.Другите серии не са с нон-стоп отопление, а крайната серия вляво пише , че спецификациите ще бъдат публикуване ноември месец при пускането на серията на потребителския пазар.
За първи път виждам 25-ца с максимална мощност в отопление с номинал 0.6кв минимално, номинал 2.8кв и маскимално топлоотдаване от 8.3кв :yikes (повече от подовия ми дайкин).И аз си мислех че имам климатици... :))
Ето и каталог на саньо в страницата на Панасоник
:Drinks:
Лека нощ.
Гледам на Shiki-Sai-Kan дистанционното е като на DX модела май от 06г.?
Здравейте искам да попитам някой може ли да мидаде инфо за Sanyo SAP - S28R, тъй като мисля да купувам някаква машинарийка за помещение 20 кв но не съм много в час с тази техника. Благодаря предварително!
Модел от 2005г. На отопление отдава 3.6kW(0.3~5.1kW) при СОР~5. Оборудван е с UV-лампа, за пречистване на въздуха от патогени. Идеално ще пасне в 20м2, стига да е нормално изолирано помещение.
Ама това втора употреба ли е???Цитат:
Първоначално публикувано от joromob
... и колко градуса ще гониш с него???
да не е 1000лева???
гледам скоро ще Санираш още някое помещение :))Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
:)) Помещение... колко да е помещение - 8м2 таванско стайче.Цитат:
Първоначално публикувано от Alexi
Ето ти и визуално машинката joromob -за квадратурата ще стане,ако нямаш много загуби както ти казаха,като има и йонизатор освен UV лампата.Цитат:
Първоначално публикувано от joromob
благодаря за инфото diksanal машинката е втора употреба около 1000 лв какво ще ме посъветваш ?
Машинката е среден клас joromob ,и ако е запазена и цената включва монтажа е добра оферта.