-
Климатици Sharp
Mod.valen1: Поради неизвестни към момента причини dindo си изтри снимките които беше показал на модел климатик Sharp също и коментарите за модела. Вероятно отново е бил принуден да направи подобно нещо от магазина, с който работи. Повтаря се случката с мнения и снимки показани от него на марката Mitsubishi electric.
-
Re: Климатици Sharp
Причината за отварянето му чисто любопитство ли е или технически проблем?
-
-
Евала :)
Иначе добра изработка, двуредов топлообменник, компресор Matsushita. ЕТРВ има ли?
-
тоя модел е до -9 ,ще се учудя ако има .. компресора е роторен нали ? че както си го снимал малко не личи .. какъв е точния му модел ?
-
-
-
модела има и аналог на 100 волта наличен на БГ пазара
-
Диндо,този Узуновски или Пингвински модел е?
-
Колеги,какво го хвалите тоя модел? Я се вгледайте в снимката с таблицата.EER то му е 3,21 !!!,а КОП не дават изобщо. Шумът му е 56-61 dB !!! За какво изобщо си чешете езиците? И ак се вгледате след зуумване в сглобките и заварките,и там ще видите неща,които не са за хвалене.
И защо срещу клас D си личи сянка на стрелка ? Май нещо е преправяно.
Бе тя цялата колонка с цифрите е подменена !!!
-
-
Хм dindo моше..ик.Уш уплюваше fujitsu-general а над този sharp хубаво се вижда едно LD.
-
dindo- оправдание за залепването се намери.А какво ще кажеш за цифрите върху новата лепенка.Смяташ ли такъв EER и шум като посочените,че са нормални стойности за такъв "културен" климатик ( не знам какво е това ).
-
-
Аз никога не избирам някаква техника да ми харесва на вид.Ако е така,знаеш ли какви красиви Хайери и Самсунги има напоследък.
Техника се избира по параметри и данни,а не по красота.Добре,че има жени на тоя свят,че да се купуват и красивите боклуци(като ФИАТ,Ланча,Силтал,Канди,Самсунг ...)