Здравейте! Някой може ли да ми каже какво означава лявата лампа? Модела е SANYO SAP-A22U2014-01-09 18.18.37.jpg
Здравейте! Някой може ли да ми каже какво означава лявата лампа? Модела е SANYO SAP-A22U2014-01-09 18.18.37.jpg
това трябва да е режим за сушене на пране който се активира с отделен бутон на дистанционното .. в този режим не отоплява .. средния индикатор който не свети е таймера ,десния е индикатор че климатика е включен а бутона е авариен пуск ( без дистанционно ,работи на ауто )
Тази индикация напомня (250 работни часа) за почистване на въздушните филтри. Този брояч се анулира с натискане на бутона, който се намира най-долу вдясно на дистанционното управление:
フィ ルター リセットボタン
хм ,явно тоя модел е различен от моя ,не виждам добре "къщичките" на снимката
Адаш, на твоята машина няма такава индикация. Ти имаш работна индикация, под нея индикация за активиран таймер и най-долу за активирано почистване на изпарителя чрез вентилация.
те са в един ред не са едно под друго .. гледаш за 22ката която е с друго вътрешно тяло по малко , там са едно под друго но вероятно със същото значение
При мене този бутон го няма как мога да нулирам. Най долу вдясно ми се намира режим обезвлажняване!!!Някакви идеи какво да правя
Какъв е модела на дист.у-е с което командвате климатика.
RCS-AX1 поне това пише на гърба на дистанционното.Някои пишат копчето най-долу вдясно, но там ми се включва обезвлажняване.
Този пост е редактиран от avenger; 03-01-17 в 11:10.
С това дистанционно няма да можете да анулирате индикатора за замърсени филтри.
Sanyo SAP-A22X oригинално дист.у-е RCS-AX1
Sanyo SAP-A22U oригинално дист.у-е RCS-ZU1
/QUOTE]Даже и без дистанционно става. Като начало, при спрян клим, да отвори и затвори капака...
И на моето е така отваряш и затваряш капака и си готов