Отговор: Проблем с климатик Sanyo
Надявам се, че не държиш дистанционното до въздушната струя. Като за проба, можеш да го пуснеш и махни дистанционното от стаята. Саньовците имат датчик в него и си цъкат информация към вътрешното без да те пита.
Дистанционното е на място, където не достига струята. Интересна идея. Ще пробвам да го държа в друга стая. Благодаря!
аз съм установил обратното - ако не вижда дистанционното се одрямва и не топли добре моя .. пробвай да му смениш батериите и да стои на видимо място но да не го обдухва де
Е, нали може да се изключва тази функция и да си взима инфо от стандартния датчик? Като се изключи пак ли търси дистанционното, че и аз имам ZK25X, та да знам?
не знам дали го търси ,но при мен поне почва да поддържа 2° под зададените ,с дълги паузи ОФФ а инак много рядко изключва - аз тази функция никога не съм я спирал за 15те години от както го имам
Нашите комуникират през 5 Мин с дистанционното, а чрез вътрешното тяло през 30 сек. поне така го превежда преводача. На автора обаче е висок клас и сега разгледах упътването, и не разпознавам такъв бутон. Може би там не се изключва и всичко е много по-прецизно.
Аз що си мисля, че Санчовците не са на ифраред и не трябва да се гласят на пряка видимост, дистанционното и вътрешното.