Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 29 от общо 29

Toshiba RAS-405PDR и RAS-255YR

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:RAS-405PDR и RAS-255YR

а ето това ми беше питането,защото се чудех какво може да е това от 1до 5, Благодаря ти за отговора!

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:RAS-405PDR и RAS-255YR

Нямаше ли да има + или - отпред при тази корекция?

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Re:Toshiba RAS-405PDR и RAS-255YR

Плюса и минуса са изобразени с йероглифи зад цифрата за градус.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2009

УРА-А-А Тошиба ми пратиха писмо!

УРА-А-А Тошиба ми пратиха писмо!

След като настоятелно и подмазвателно тормозя Тошиба от едно известно време,ледът е стопен и получих писмо от тях(не стандартното меко изплъзване че това е само за тяхния пазар)!

и понеже това гледам че е доста трудно и е за упорити ето доказателството!Пояснявам,молбата ми беше да ми пратят инструкция на английски и за това има автентичен Японски ръкопис,как да не я целунеш секретарката която ми го е превела,макар че исках книжката с инструкции,(а и като гледам моето дистанционно е с друга архитектура,сега сядам да сравнявам) но борбата продължава.....

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:УРА-А-А Тошиба ми пратиха писмо!javascript:void(0);

И друг път се е случвало Накрая не ти ли благодариха, че ползваш тяхна техника

7. Member
    Тук е от
    Jun 2009

не,публикувах цялото писмо с тяхния текст.Проблема е че исках книжката И превод на дистанционното на англииски ама тия или не са ме разбрали или са помислили че искам цялата книжка преведена .... или са ме отбичили което ми се струва вероятно,макар че психологията на този народ е различна и знам ли....нищо аз пак писах...

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Тошиба показа нагледно отношение към тяхните клиенти похвално и честито marian1

10. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Това най ме накефи в последния шот - "DO NOT TOUCH THIS BUTTON" Сигурно преводача се е затруднил да го преведе и за по-лесно...

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Re:УРА-А-А Тошиба ми пратиха писмо!

Това, че са ти обърнали внимание и са ти отговорили е похвално за японския офис, но аз виждам на снимките само сканирана страница на дистанционното на Японски и ръкописно написано кой бутон за какво служи.

Ако беше се обърнал към blue1, Aleksandars или Mmitaka щеше да получиш много по-хубав и прегледно направен превод.

Някой знае ли за какво служи бутона, за който са написали да не се пипа? Как така няма да се пипа след като са го сложили там, ако не искаха да се пипа да не го бяха слагали.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Виж сега,аз си имам преведени дистанционните много добре при това от този от който си ги купих, аз им писах че искам user manual, и ако може да е на англииски,при което получих ( отговор че нямат на англииски,че били само за японския пазар,че нямало да работят блабла бла)и ми дадоха само за дистанционното, а не книжката,въпреки мойте 3 писма че искам книжка на англииски ( 1 път ) на японски ( 2 пъти ) така че чакам няколко дни и продължавам....а бутона е сервизен режим.....

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Този бутон за който са написали да не се пипа, е тестов (сервизен) бутон. Чрез натискането му, на дисплея се индикират кодове. Чрез друг бутон, тези кодове се сменят и когато се получи обратна връзка между вътрешното тяло и дистанционното (всички светлинни индикации просветват на вътрешното тяло), в зависимост от кода който е в момента на дисплея на дистанционното се разбира кода който насочва към евентуален проблем на машината.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

ех най накрая...... ето и цялото пътване го получих!

http://mail.dir.bg/~marian1@dir.bg/R..._Owners_Manual

понеже нещо нестава да кача упътването,обещавам да го пратя на всеки които го пожелае.Пощата ми е marian1@dir.bg упътването е само на японски!

П.С. ако писмото което ми пратите не е със заглавие климатик,упътване за климатик,то няма как да бъде отворено тъй като ще се смята за спам.Така че гледайте още в заглавието да е видно че искате упътване за климатик или само климатик е достатъчно!

16. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Здравейте отново училището продължава, може ли някой да ми каже какво значи символа от снимката на дистанционното,който се намира пред числата за температурата (вляво) едно черно кръгче пресечено от +, това го видях един път на дисплея ми но не разбрах за какво е.Благодаря предварително!

П.С.ако може за да нямам много теми и да не се разводнява,моля модератор да ми обедини тази и другата ми тема Благодаря!

17. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Re:Toshiba RAS-405PDR и RAS-255YR

Здравейте , някой от София има ли дистанционно модел WH-F1P , трябва ми за да пробвам нещо докато го черпя бира

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Toshiba RAS-B13N3KV2-E SUZUMI+ или Toshiba RAS-167SKV-E5
    От nanizealot във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 77
    Последно: 18-02-15, 15:08
  2. Toshiba RAS 402 EDR / Toshiba RAS 402 GDR / Toshiba RAS 402 GDRH
    От rukar във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 2
    Последно: 14-12-14, 22:56
  3. Toshiba 40TL938 - Toshiba Places !!!!! Help
    От kireto69 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 10-03-14, 20:02
  4. Toshiba TOSHIBA 55WL863G или Sony KDL-55ex720
    От iskrens във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 24-12-11, 15:12
  5. Отговори: 6
    Последно: 13-10-09, 16:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе