Модели UDR - какво става след като се натисне бутон турбо?
Здравейте :Drinks: на всички, моля ползвателите на модела да помогнат малко, понеже преди няколко дни монтирахме климатик UDR имате ли копче за турбо на дистанционното и какво се получава при натискането му?
След това ще кажа какво се получава при мен!
Re:Модели UDR - какво става след като се натисне бутон турбо?
marian1/ да ти кажа аз съм с RAS-285-PDR и ми дадоха като наличен вариант модела WH-F1Y та искам да кажа че търся оригиналния WH-F1U та да си дойдат по местата :)
по принцип при мен при режим турбо позицията се запаметява застават така както му е било зададено при последното му пускане в режим турбо. При изключване клапите се връщат в предишната позиция ако е била различна разбира се. колкото до това какво става след преминаване в този режим.......ами става страшно в стаята :)
Алекс, кажи каква би била разликата в моя случай, има функция която липсва може би или ? И да питам това копче за ампеража дето е дадено при мен има няколко под менюта дето нямам представа кое какво е: като го натисна веднъж ми излиза настройка в проценти(в момента е на 100%),2,3,4-то натискане са ми някакви йероглифи и няма как да знам какво правя,след 5-то натискане ми излиза да настроя предполагам на каква тарифа съм от 10 до 50 kwh, 6 и 7 пак йероглифи :) :yikes
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ МЕН
Точно вчера или онзи ден имаше сложена тема от Алекс за какво значат тези неща по дистанционното от това меню - търси по упорито. И аз искам точният модел дистанционно - ако намериш някъде свиркай.... Намирам го само в японските "и-бей" ама излиза много скъпо и незнам дали ще се навият да го пратят.Ако си много добър с английският се пробвай .... ако не знаеш къде - пиши ми ще ти посоча.Успех!
е и аз съм ги гледал там ама нещо не ми се отделят излишни.... са ше се разтърся мерси marian1