Първоначално публикувано от babati
deian-e и твоя пост не го разбирам... Много добре знаеш че не съм се опитал да кажа това което ти сега се опитваш да ме изкараш че съм казал;) Просто ми омръзна разни хора тук типично по български да отричат и критикуват всичко без да се замислят над нещата...
Хора, осъзнайте се... на Цар Освободител видях каруца преди няколко месеца! В 50% от територията на изчезващата ни държавица хората живеят като в Средновековието... Как може точно ние да кажем "Ъ! китайски компресор..."?!? Ами смешно е... Че то целият свят стана китайски! Вече задминаха дори Германия, която допреди 1-2 години беше износител номер 1 в света..
p.s. Не казвам че Rechi е по-добре от Тошиба. Макар че твърде вероятно е и такива времена да додат че и във висок клас машини SHARP да се слага Rechi. Да изчакаме 2-3 годинки и да видим. Хората определено са се постарали щом са привлекли вниманието на Японска компания. Sharp не само слагат техни компресори, те са инвестирали в Rechi и вече притежават 5% пазарната капитализация на компанията.
p.s.2 Просто исках да предоставя на Alexi фактите и той сам да си направи изводите, не казвам че Sharp и Rechi са най-добрите! А и какъв беше смисълът на поста на Alexi? Чисто заяждане и злобарщина! Да беше попрочел поне и да се беше подготвил по-добре :jamaika