Проблем с Toshiba RAS-281ED
Здравейте имам следният проблем с климатика закупен е 2-ра употреба.Лятото няма проблем охлажда си но зимата работи малко и гасне и започват да му мигат лампичките,трябва да го исключиш и пак да го включиш някои дни не прави така и си работи но други се гасне и това е адски изнервящо да го следиш се дали работи:( 1-2 пъти ходи на сервиз 1-пат го варнаха и казаха че нищу ми няма 2-я уж смениха някакав датчик на ватрешното тяло оправи се но за кратко и пак така сяка зима проблем с него даже някога работи без да спира да духа само топло в стаята става жега др пат духа студено абе шантава работа само ядове с него
Re:Проблем с Toshiba RAS-281ED
От сервизния бутон,каква грешка индикира?Като е ходил два пъти на сервиз-какво са записали в гаранционната картата от там-какво са му правили освен подмяна вуздушния датчик евентуално,и ако е гаранционен още,ако е неотстраним проблема да ти го подменят с друг.
И пусни снимка да се види,какво мига и как,и какво не.Чист ли е климатика и филтрите,и след изключване от захранването за 10мин. има ли резултат?
Цитат:
Първоначално публикувано от garvana86
Здравейте имам следният проблем с климатика закупен е 2-ра употреба.Лятото няма проблем охлажда си но зимата работи малко и гасне и започват да му мигат лампичките,трябва да го исключиш и пак да го включиш някои дни не прави така и си работи но други се гасне и това е адски изнервящо да го следиш се дали работи:( 1-2 пъти ходи на сервиз 1-пат го варнаха и казаха че нищу ми няма 2-я уж смениха някакав датчик на ватрешното тяло оправи се но за кратко и пак така сяка зима проблем с него даже някога работи без да спира да духа само топло в стаята става жега др пат духа студено абе шантава работа само ядове с него
Извинявай, ама по-дълго и неграмотно написано изречение досега не бях виждал :yikes
garvana86, при подобно описание от твоя страна, как очакваш да ти се помогне?! Започни с това, пред колко време си закупил машината и откъде? Оригинално дистанционно управление ли имаш? Колко време го използваш? И това с въздушния датчик са пълни щуротии....