Резултати от 1 до 4 от общо 4

Проблем с Toshiba RAS-281ED

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2012

Проблем с Toshiba RAS-281ED

Здравейте имам следният проблем с климатика закупен е 2-ра употреба.Лятото няма проблем охлажда си но зимата работи малко и гасне и започват да му мигат лампичките,трябва да го исключиш и пак да го включиш някои дни не прави така и си работи но други се гасне и това е адски изнервящо да го следиш се дали работи 1-2 пъти ходи на сервиз 1-пат го варнаха и казаха че нищу ми няма 2-я уж смениха някакав датчик на ватрешното тяло оправи се но за кратко и пак така сяка зима проблем с него даже някога работи без да спира да духа само топло в стаята става жега др пат духа студено абе шантава работа само ядове с него

2.  

3. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Re:Проблем с Toshiba RAS-281ED

От сервизния бутон,каква грешка индикира?Като е ходил два пъти на сервиз-какво са записали в гаранционната картата от там-какво са му правили освен подмяна вуздушния датчик евентуално,и ако е гаранционен още,ако е неотстраним проблема да ти го подменят с друг.
    И пусни снимка да се види,какво мига и как,и какво не.Чист ли е климатика и филтрите,и след изключване от захранването за 10мин. има ли резултат?

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от garvana86
    Здравейте имам следният проблем с климатика закупен е 2-ра употреба.Лятото няма проблем охлажда си но зимата работи малко и гасне и започват да му мигат лампичките,трябва да го исключиш и пак да го включиш някои дни не прави така и си работи но други се гасне и това е адски изнервящо да го следиш се дали работи 1-2 пъти ходи на сервиз 1-пат го варнаха и казаха че нищу ми няма 2-я уж смениха някакав датчик на ватрешното тяло оправи се но за кратко и пак така сяка зима проблем с него даже някога работи без да спира да духа само топло в стаята става жега др пат духа студено абе шантава работа само ядове с него
    Извинявай, ама по-дълго и неграмотно написано изречение досега не бях виждал

5. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

garvana86, при подобно описание от твоя страна, как очакваш да ти се помогне?! Започни с това, пред колко време си закупил машината и откъде? Оригинално дистанционно управление ли имаш? Колко време го използваш? И това с въздушния датчик са пълни щуротии....

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Проблем с батерията на Toshiba
    От Иван Иванов във форум Мобилни устройства
    Отговори: 9
    Последно: 20-12-13, 10:03
  2. TOSHIBA RAS-281ED - мигат всички лампи като цветомузика!
    От panko_gr във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 4
    Последно: 10-01-11, 21:06
  3. Toshiba RAS-281ED - възможен проблем ?
    От alfalon във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 1
    Последно: 28-10-10, 15:09
  4. Проблем с LCD Toshiba 32"
    От ilhanbg във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 09-07-09, 01:25
  5. Страннен Проблем с Sub с DVD TOSHIBA
    От Astor във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 7
    Последно: 03-12-04, 12:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе