имам 10ка RAS-B10SAVP2-E външно тяло Дайсекай вътрешно не пише само инвертор е надписа прилича на моделите Сузуми,какъв е климатика уж бил Тайланд?
имам 10ка RAS-B10SAVP2-E външно тяло Дайсекай вътрешно не пише само инвертор е надписа прилича на моделите Сузуми,какъв е климатика уж бил Тайланд?
Не сложиха,даже отворих капака и там не пише..само инструкции за свързване...(((( егати филма
Дайсейкай 6 най-вероятно, вътрешното прилича на Сузуми както казваш.
Дайсейкай си има лепенки, освен това на панела пише Daiseikai? Доста странно е да не знаеш какво си купил?
Знам че трябва да пише дайсекаи на панела но не пише,а тялото прилича на моделите Сузуми,на гар.карта пише модел RAS-B10SAVP2-E
Добре де, ти не знаеш ли какво си платил? Каква машина си си купил? Кой я е монтирал?
RAS-B10SAVP-E - е Daiseikai 3
RAS-10SAVP2-E - е Daiseikai 6
Снимай вътрешното тяло. И как така няма стикер? Следи от махането му виждаш ли?
Явно е някаква супер промоция.Първоначално публикувано от pilot
Има ли Дайсекай 10ка с външно тяло 33кг.защото толкова пише....?иначе се оказа че вътрешното тяло сложили на Сузуми,поне си признаха...станало грешка
... и един мармот завива шоколада в станиол. Снимай етикетите на телата, заводски имат такива, ако нямат значи грешката е още "по-случайна".
Няма ДАЙСЕЙКАЙ с 33 кила външно тяло.33 килограма е външното на 10 СУЗУМИ + и на 137 АВАНТ.
Така и знам че външното отговаря на Сузуми,но има лепенка Дайсекай,както и да скоро ще ми се монтира 6 серия да видиме какво ще турнат какво да гледам на външното тяло освен лепенките!!! размер ли?
В държавата на ментетата сме