Re:Поръчах си RAS-281PDR малко да ме ориентирате :)
Точно това ме отказа от японски климатик митсубиши, на табелката му бяха писали номинал 3,2, след като видях в нета че номинала е 2,5 реално.Та така ако човек се върже че е 15-ска и го сложи в голямо помещение файда от големият КОП няма да има, щото се вижда че при 2 градуса на максимална стойност КОП-а е 3.
Цитат:
Първоначално публикувано от ivan1
щото се вижда че при 2 градуса на максимална стойност КОП-а е 3.
Е малко ли е?Щото някои на номинал едва минават три.
Ами нали така ги обясняват на клиентите 12-ка - 15-ка амнайска затова така го написах :). Да супер е с нетърпение чакам да го изплатя и да поръчвам още един за кухнята :)
А бе ти се радвай, че са те излъгали с това BTU, че ако беше лепнал едни 4.4 киловата оптимална мощ на охлаждане, лятото щеше да ви вдига чаршафа на спалнята. В крайна сметка търгашите като обясняват 12-ка, 15-ка клиентите какво ли разбират от това. В твоя случай климатика и без да 15 ка отговаря за помещението.
Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Е малко ли е?Щото някои на номинал едва минават три.
E не е малко, ама идеята ми е да се ползва когато е 6 :).
Радвам се :) Навън е 35 вътре го пускам на 26 и харчи 100W.Имам закачен електромер и климатика си го показва :)
Отговор: Re:Поръчах си RAS-281PDR малко да ме ориентирате :)
Някой знае ли как да му активирам автоматичното почистване на всеки 24 часа къде ли не рових какво ли не обърнах с тези йероглифи.Страшно е.Има 10-ки опции.Гледах преведеното дистанциооно на UDR серията но има доста разлики.