Колеги , днес си поръчах toshiba RAS-281PDR ? Според вас добра инвестиция ли е ? И измери ли някой загубите от трафовете ?Намерих упътването , но е на японски.Ако някой го има преведено , дори на английски ще го сподели ли ?
Благодаря !
Колеги , днес си поръчах toshiba RAS-281PDR ? Според вас добра инвестиция ли е ? И измери ли някой загубите от трафовете ?Намерих упътването , но е на японски.Ако някой го има преведено , дори на английски ще го сподели ли ?
Благодаря !
Аз пък си поръчах, Сеат. Ибиса! Добра инвестиция ли е?Първоначално публикувано от stanleybg
П.С. Ма иначе честито!
Не абсолютни боклуци са сеатите.Термостатие им се дънят и прегряват.
поръчал си ,но за къде..................кубатура,град,желана температура и т.н..чак тогава ще видим ША ИДЕ ЛИ АСАН БАНИЦА ИЛИ ЙОКМУ
Интересува ме дали е качествен и икономичен самият климатик . Иначе е за спалня 20кв.Тухла с 5 камерна дограма.Знам ,че е модел 2009 година.Добре ли е да се монтира на южна стена ?
Благодаря
Първоначално публикувано от stanleybg
Ей фукльо.
Абе не съм фукльо . Просто питам защото климатика е много скъп.Исках като слагам да е икономичен на макс.Ще го изплатя след 18 месеца .Понеже е чисто японски модел ,а да се дадат толкова пари за модел 2009 година.Другото е ,че като гледам е 100V , което си е някакъв минус.
Бе става, не е много зле модела.
Въобще, трябваше една Мидея да поръчаш. :rolleyes:Първоначално публикувано от stanleybg
Да ти кажа и 2022 година да го изплатиш пак ще е по-добър от европейските модели.
Блу, на мен пък твоя PDR ми харесва повече.
Разбрах Значи не съм объркал.Мидея може за гаража да топли колата зимата
Имам го модела в същата по големина стая. През изминалата зима (най-коравата до момента откакто е монтиран) в сибирските студове на автоматичен вентилатор не смогваше да поддържа зададените градуси - 24/25о, но на 3-та и 4-та степен успяваше.Първоначално публикувано от stanleybg
За икономичността не бери грижа, с два такива климатика 22-ка и 28-ца имах 117лв. (Януари) и 136лв. (Февруари) ток за цялото домакинство.
gnf ,на тези модели къде им е точно,вътрешния въздушен датчик?
Трябва да отговори някой друг, който знаеПървоначално публикувано от diksanal