КЛИМАТИК ТОШИБА RAV-SM566KRT-E / RAV-SМ564AT-E
Здравейте! Моля за компетентно мнение за тази клима Климатик Тошиба RAV-SM566KRT-E / RAV-SМ564AT-E Super digital inverter. по повод мои намерения да се използва за отопление на 40 кв.м. хол и прилежаща тераса и коридор - изолация вътр. вата и картон. С оглед на това че е професионален агрегат не мога да се ориентирам дали може да се ползва за дом. Дали компресора е като на Супердаисекай. Може ли някой да помогне със стойности на вътр тяло при режим за сън QUIET. Благодарности!
Отговор: КЛИМАТИК ТОШИБА RAV-SM566KRT-E / RAV-SМ564AT-E
Забрави.Това не са машини за дома.
според мен вземи 2 по малки машини ,тъкмо като е топло навън ще работи само едната
Няма как 2!!! Втори етаж от къща с разделен двор съсобствен и няма достъп от вън от едната страна. Предложете нещо налично японско. За Плевен!!!
японско ,на 100 волта ако искаш има перфектни машини около 3200-3500 лв значително по мощни и икономични от модела който си си харесал
Японски Климатици-Пловдив ПЛОВДИВ КЛИМА: Fujitsu AS-Z40D2 NEW този е наличен, или този Японски Климатици-Пловдив ПЛОВДИВ КЛИМА: MITSUBISHI MSZ-Z40PS, и аз съм от Плевен.
- - - - - - - - - -
http://plovdivclima.blogspot.com/2014/11/fujitsu-as-z40d2-new.html този е наличен, или този http://plovdivclima.blogspot.com/2014/07/mitsubishi-msz-z40ps.html, и аз съм от Плевен.
Може ли инфо за доставка и монтаж в Плевен! Тук кой ги предлага и сервизира! Моля сподели опит!
ВелевКлима, пише и във форума.
ВелевКлима не предлага японски климатици на 100 V, а само европейски. Но доколкото знам навремето е монтирал и японски климатици на 100 V.
... Аз мислех, че питаш за Toshiba-та. За японки там не знам да има читави, търси Сашо от форума. Той е спеца на японките.
Цитат:
Първоначално публикувано от
albert_21bg
ВелевКлима не предлага японски климатици на 100 V, а само европейски. Но доколкото знам навремето е монтирал и японски климатици на 100 V.
Не предлагам климатици за които не мога да осигуря части при евентуален проблем, а при употребяваните такива не липсват.
Навремето, когато говорихме, и вие така ми казахте, но имам познати, на които сте монтирал японски климатици на 100 V, и те са много доволни.
Цитат:
Първоначално публикувано от
albert_21bg
Навремето, когато говорихме, и вие така ми казахте, но имам познати на който сте монтирал японски климатици на 100 V, и те са много доволни.
Доволни докато гръмне нещо. Аз съм го гледал тоя филм вече.