Привет на всички .
Случайно на някой да му се намира български превод на дистанционното управление, че съм на път да науча японски . Предварително благодаря !
Привет на всички .
Случайно на някой да му се намира български превод на дистанционното управление, че съм на път да науча японски . Предварително благодаря !
Този модел е толкова DaiSeiKai, колкото аз съм космонавт.
климатика е описан така тук Климатик TOSHIBA Хиперинвертор Япония RAS-2514M DAISEIKAI :: Термо Клима Варна.
и тук го продават така Toshiba RAS-2514M DAISEIKAI
Е и....това не го прави дайсейкай....
Мнда, вероятно Сашо се е объркал.
Съгласен съм и съм склонен да се доверя на теб , отколкото на въпросните фирми и описания
модела е базов всъщност ,но със сравнително масивно външно тяло ще върши работа ако е оразмерен правилно .. превод не ти трябва ,то има 3-4 бутона
в момента си го "сглобявам" превода по символи ...от други дистанционни, гугъл преводач и тн. Малко повече са бутончетата , но да - стандартните са (топло , студено...турбо,тймер...)
и това е тема за разговор
udoto, обърна ли внимание, че "фирмите" които сет цитирали, даже не са си направили труда да сложат истинска снимка на модела?! Защото така е по лесно да се заблуди клиента. Тази тошиба е едно към едно откъм дизайн (сигурно и откъм хардуер) със серията LLC на триото. Тоест, най-нисък клас и нямаща нищо общо с
Въпросната Тошиба е на брат ми, как и защо е решил да я купи - той си знае. Дали са му превод на дистанционното , но за някакъв D-модел, по-различно било. Поразрових се за превод тук-таме , но не открих и затова се допитах тук.
Това дистанционно управление май и други производители го ползват
Fujitsu примерно. Сефте виждам такава дистанция за Тошиба. Странна работа.