Новата функция камина.
Хубаво са го направили, може да я активираш или деактивираш.
Прикачен файл 28418
Прикачен файл 28419
Преглед за печат
Новата функция камина.
Хубаво са го направили, може да я активираш или деактивираш.
Прикачен файл 28418
Прикачен файл 28419
Най вероятно 9та е като 8ма .А ми се искаше да е нещо убийствено.Все пак още не е излязло сервизното ,може да има софтуерни промени.
- - - - - - - - - -
Имам пред вид PSB, които са на същата цена, с много по-високо качество на изработка. Кютукът на дайкин е на същата цена, за уруруто става въпрос. И то е по-добро, макар и грозно.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
9-ка psb 2800
- - - - - - - - - -
Прикачен файл 28420
Psb да, но наследникът му - PSC е със същите характеристики, но 9-ката струва около 3300. Не зная с какво е повече от предходния модел, който е по-запознат да каже. Уруру 25-ца по повечето сайтове я гледам около 3800лв.
Явно само при вас Тошиба не работи.При мен всичко работи.
Еди, не разбирам за каква работа на Тошиба пишеш, но в европейския пазар я вършат, като кучето на нивата! Някой трябва да върви след тях и да забърсва. Не, че и на хитачитата всичко им пее по ноти, но поне качеството на материалите им е на доста по-високо ниво.
До момента съм пенсионирал 10 Хитачита и 0 Тошиби. Кога точно се вдигна качеството при Хитачи?
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Додо, и двете ми Тошиби си работят комфортно и без проблеми.Пиша за тези, дето са отдолу.То и другите си работят без грижи.На мнение съм, че тотално се издребнява в последните години, поне според скромното ми мнение, де, не претендирам за някаква квалификация в климатизирането.
Иване, по спецификация, високият клас хитаци ги дават с вътрешни тела и турбини от неръждавейка. Този материал по-трудно се вмирисва и по-лесно се почиства. Машината е и с прахосмукачка. Компресорите им са скрол, които са по-тихи и дълговечни. Ако нямаш статистика на брой продадени хитачита и тошиби, трудно ще ни предоставиш статистически издържана информация за пенсионирането. Трудно ми е дори да си представя, че 10 човека са си купили хитачита от висок клас, които ти да си улучил да пенсионираш. Мисля, че обобщаваш за марката като цяло, защото наистина бълва доволно количество цепеници. Аз коментирам само PSB серията.
@ Edi, и моите тошиби си работят без проблеми или почти, но се вмирисват може би по-бързо от хитаците. Какви са твоите тошиби и имат ли плазмени филтри? На 5 серия проблеми няма, на осма плазмения електрод не е настроен правилно и е пунтамара.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
На edi1 май е дайсейкай-3. Касетата е като на 6-та и 6,5. И на него едва ли му работи плазма-озонатора. Може би не му е приоритет.
Додо, не се опитвам , да убеждавам никого в плюсовете на Тошиба и минусите на Хитачи. За разлика от 99% пишещи и четящи тук, разчитам на собствени наблюдения и опит.
Специално за теб снимах , една неръждаема турбина( не е от Тошиба), от личната ми колекция.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3ab3e53e73.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d92da2b638.jpg
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Колко тежи?
Тази турбина е от оригинален японец....:)