Отговор: Toshiba RAS-281NDR
Какво сте го захванали за монтажа? Ако иска собственикът и на тавана ще му го монтират. Не познавате нито помещението, нито разположение на мебелите, обаче кусури намирате. Вашите монтажи сигурно са перфектни и не може да им се намери кусур! Важното е тази хубава машина да е обслужена добре, да топли и собственикът да си я харесва.
Цитат:
Първоначално публикувано от
DUNDURMA
ще си много доволен от машината,ма разкажи повечко за тез УБАВЦИ монтажната фирма,че да не се натресе някой на тях.
Какво му е на монтажа? Според мен е изпълнен добре. SPSt го е казал в предния пост.
УБАВЦИТЕ са си свършили работата. Дори заслужават похвала.
Цитат:
mimojef
Дори заслужават похвала.
:-memnon:029:
Когато преди няколко години беше качена снимка на същия монтаж на нова DRка настана дружно рукоплескание и похвали . Ама познайте кой я беше монтирал ?
Е и? Вие присъствали ли сте на монтажа, за да знаете какви са условията? Във този случай също е така, но не мисля, че това е важно. Важното е да се пишат безсмислени неща!
Еми не съм присъствал нито на единия нито на другия , затова не можа да взема отношение по монтажа . Аз взех отношение по постовете от които се вижда откровен двоен стандарт . Не вярвам някой от освиркалите монтажа да е бил там .
И какъв е двойния стандарт? И на мен монтажа не ми допада. Предполагам е имало по интелигентно решение, но като гледам е било свързано с повече труд и усилие. Когато човек има желание да направи нещата както трябва, е нужно старание.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Aleksandars
Предполагам е имало по интелигентно решение
Това, че предполагаш не значи, че е имало.
Моля да се спре с коментарите за монтажа, а те са породени от много фактори и това разположение беше най-удачно в случая. Машината за сега си върши работата перфектно. Как се настройва на това чудо почистването на филтрите? От няколко дена си работи и нито веднъж не си ги е чисти.
Спри я с еднократно натискане на "стоп" бутона и трябва да тръгне самопочистване. Трябва да има и бутон чрез натискането и задържане за определено време да се почистят филтрите без спиране на работа. Трябва да има и опция за настройване на автоматично почистване след 24ч. работа на компресора. Ще ти трябва превод на "Инструкцията за експлоатация".
Машината си чисти филтрите когато я спреш. При еднократно натискане на бутона "стоп" започва самопочистването. Ако не искате да се чисти или искате да спрете чистенето натиснете същия бутон втори път.