Отговор: Toshiba RAS-281NDR
https://www.toshiba-carrier.co.jp/sp...pe=1&srchRef=1 .Отвори си ПДФ-ите, най-вече този, който е 87 КВ и ще видиш данни.Машинката ще пее в помещението ти, даже му идва малко.
Благодаря за помощта.Четох до сега бързи инструкции в сайта, естествено преведени с гугъл. Като светне оранжева лампа трябва да се почистват филтрите, има пламен филтър, само това разбрах от превода...
Ако си сигурен, че машината е добре обслужена и дистанционното е оригиналното, изобщо не се колебай! Машината е чудесна. Има енергиен монитор, самопочистване на въздушните филтри, плазма и други чудесии. Само не знам как ще се разбереш с японката дето ще ти говори.:BigGrin Оранжевият диод би трябвало да свети при самопочистването, а не да ти показва, че трябва почистване. За самопочистването има най-различни варианти от които да си избереш-ръчно, автоматично /след спиране или на 24ч. работа/. машината не е голяма за това помещение-точна е, дори ще има запас от мощност. Обезателно ще ти трябва превод на Инструкцията за експлоатация. Ето ти един линк и от мен.
Благодаря. Става сложно със превода за експлоатация от Японски. Идеи къде може да се преведе? За Японката ... Ще се разбират със жената.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dsdd
Идеи къде може да се преведе?
В офиса на търговеца...
Цитат:
SPSt
Що бе, нали и ти си имаш "говоряща жаба"! ;)
Цитат:
Kasap
В офиса на търговеца...
Що бе, нали и ти си имаш "говоряща жаба"! ;)
1. Едва ли.
2. Тц-моята е от немите. :lol:
Оригинално монтажно решение. Язък за прекрасната машина... :(
Цитат:
dsdd
Днес беше осъществен монтажа. Имам молба относно превода на инструкциите за експлоатация, препоръчайте преводач от Японски. В момента имам само базовия превод на дистанционното.
Хубава машина,ама монтажа направо кърти!До сега не съм виждал подобно изпълнение!:029:
COP 5 на отопление ... честито на собственика.
Монтажа няма да коментирам, а и въпроса не е " правилно ли е монтиран".
хвалиш ли се ,оплакваш ли се :))
Вертикалната клапа я дръж надолу при отопление. За превода...
ще си много доволен от машината,ма разкажи повечко за тез УБАВЦИ монтажната фирма,че да не се натресе някой на тях.