С удоволствие, но колегата Mega май не е от Русе?
Ехо що ми крадете дивиза ?Първоначално публикувано от loszetas
За сега се оправиха нещата. Изтеглиха фреона и се оказа, че е само 270 грама. Заредиха с 1кг фреон. Предполагам, че липсата на фреон е от неправилен демонтаж.
Проблема продължава, крана на дебелата тръба замръзва при стартиране на климатика.
На най-ниска степен на вентилатора и зададени 16 градуса от дистанционното изкарва 13 градуса при температура на входящия въздух 26 градуса.
Имам съмнение, че пак се е загубил част от фреона, показва грешка U0.
Как може да се установи проблема?
От къде може да е изпуснал фреон? Преди ремонта на помещението (демонтаж/монтаж) климатика си работеше добре.
Не мисля, че този признак е свързан с липсата на хладилен агент...Първоначално публикувано от biro
Извинявам се, тънката тръба замръзва. И то само след първоначално пускане на климатика. Като поработи малко скрежа изчезва.
Ако има липса на хладилен агент,това няма да се случи...Първоначално публикувано от biro
Обаче се случи предния път, когато изтеглиха наличния хладилен агент и се оказа 270грама от необходимите 1000грама.
Сега се получава същото нещо - климатика не охлажда добре, но все пак охлажда някак си и сигурно след няколко дни работата му ще се влоши още.
Показва грешка U0 което означава, че липсва хладилен агент.
Въпросът е как да се отремонтира климатика.
Демонтират се двете тела и се надуват с азот. Открива се пропуска и се отстранява. След това се зарежда с точното количество упоменато от производителя.
Тази процедура не се ли правеше на максимален вентилатор???Първоначално публикувано от biro
При събирането на фреона компресора нагнетява нагретите фреоновите пари във външното тяло,където те се втечняват и събират. На никой не му пука дали вътрешното ще работи на слаб или силен вентилатор. В него така и така няма фреон и не се извършва никакъв хладилен процес....