Здравейте!Виждам, че има много компетентни хора тук, затова моля да ми обясните, ако може - имам големи притеснения относно FUJITSU GENERAL ASHA12 LGC - монтиран преди месец. Не съм наясно с работата на инверторите, затова ме извинете за въпросите:
1. Вътрешното тяло на режим "отопление" постоянно работи на пълни обороти. Отопляваме и с друг уред, в стаята е 26 градуса, а той на 20 градуса духа ли духа.Ръчно смъквам градусите от дистанционното и тогава намалява.Това нормално ли е, не трябва ли автоматично да го прави това??? Въобще какъв е принципа - трябва ли да изключва?
2. Функцията "саморазмразяване" работи нонстоп / навън е +10 градуса /, като светлинният индикатор на "OPERATION" не примигва както пише в упътването, а и от него чета, че временно трябва да спре отоплението докато е в такъв режим, а при мен не спира и в този случай.
3. Огромно количество вода изтича от външното тяло, където няма никаква тръбичка и всичко просмуква в стената на комшията. АМИ ЗИМАТА - та този лед ще се образува в неговия двор и то точно под колата му!!! Какво да правя - нормално ли е всичко това - толкова вода, такова непрекъснато саморазмразяване при положителни температури навън?!?
Моля Ви за мнение !