Страница 18 от 101 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 1507
Like Tree330Одобрявам

Toshiba Carrier

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Re: TOSHIBA-CARRIER

Аз се коригирах, бях преписал от сайт в който имаше 2.5/3.1 - после размислих и преди вие да постнете, се коригирах, спрямо СОР-а. Както и да е.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

климатика е 8.5 бту ,освен всичко друго за мен е най несполучливия измежду всички базови модели за 08 година- с възможно най-малки топлообменници ,външния единичен .Най добър като изработка и екстри е Саньо според мен

4. Тук е от
    Apr 2008

спор няма взех първо sanyo и малко ме разочарова и за това изглежда се набутах с тая toshiba
    добре че стаята ми е малка 13м2 и трябва да се справи това куче,

5. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

кое Саньо те разочарова ? ти ще си първия оплакал се от марката в тоя форум .. ако е правилно оразмерен си работи перфектно - няма преливания на фреон пукания на пласмаси и други паразитни шумове ,доволно тих (22дБ)

6. Member
    Тук е от
    Nov 2008

stobi, какво стана с климатиците и заема от банката? Монтираха ли ти Carrier-ите?

7. Тук е от
    Nov 2008

Да взех ги, но не съм ги монтирал още. Мисля след нова година да стане монтажа че сега много работа, и аз не бързам щото не живея още там (в новото жилище).
    Резгледах ги доста подробно, като зглобка не е зле. Направи ми впечетление че захранващия кабел (220v) влиза във външното тяло.
    Enkov, искам да те попитам колко степени на вентилатора имаш и къде е този режим Quiet за който споменаваш?
    42NQV050M/38NYV050M
    42NQV025M/38NYV025M 2бр.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Честито! Ами ти си с Gold, аз съм със Silver - дистанционните са малко по-различни, доколкото съм видял - моето е най-мижавото, което съм срещал за инвертор. При моето вентилатора има 5 позиции - Auto, Quiet и 1/2/3 чертички (демек low, medium, high). Тия се редуват с бутона FAN. Трябва да намеря на твоят климатик ръководството за потребителя, защото аз си свалих само сервизните на Gold, за да видя кво е вътре и ква ли ще е разликата. За 9-ките (025М) не видях особена разлика със Silver, но за 050М имат двойнороторен компресор и терморегулиращ вентил, вместо капилярка (както в Silver и 025М).

Да, на тия климатици вън се захранва с 220 волта. И моят е така.

Погледнах ръководството за твоят модел - нямаш Quiet наистина, но имаш 5 степени, вместо 3 (low, low+, medium, medium+, high), освен Auto.

Сглобката и опаковката си бяха ок и при мен. Пишеше си Made in Thailand. Макар че вътре са си китайски компресора и вентилаторите (пише го в сервизното).

Дано да нямаш проблеми - поне за големия оплаквания не са се чули!

10. Тук е от
    Nov 2008

Благодаря! Абе то и моите дистанционни са доста постни, само най важното, но това не е проблем по важното е да топли додре.
    Малко ме разочарова големия размер на вътрешното тяло на 050М 105см. направо си е огромно .
    Има една пластмасова рамка на виншните тела (зад топлообменника) и се чудя дали да ги махна преди монтажа. При теб как е?
    След монтажа ще споделя какви са ми впечетленията .

11. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Рамката си я държа, макар че тук във форума един каза,, че бръмчала и я махнал. Поне се маха лесно, за слагането не знам! Моят е ниско на терасата на 1 педя над пода, мога да правя всичко по всяко време с него. Вода, почистване, ремонти (пу, да не чуе дяволът).

Е - нека е голямо тялото - значи има голям топлообменник и силен вентилатор.

12. Тук е от
    Jan 2008

На моите Toshibi 3бр. съм махнал тези пластмасови решетки, понеже дрънчаха малко или много. Разбира се не оказват никакво влияние върху работата на климатика. Предполагам, че са сложени за да не се сплескат ламелите на топлообменника при транспорт.

13. Member
    Тук е от
    Apr 2003

И аз съм я махнал ден-два след монтажа. Придрънкваше отвреме навреме.

Отново съм пред избор на климатик (за нов апартамент) - мъки ще са пак.

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

На този линк трите таблици най-отгоре са тестове от август 2008 г., съвсем пресни - http://www.refteh.ee/index.php?lang=est&main_id=51 .

16. Тук е от
    Oct 2007

От 2 месеца имам SKVR-E 10ka Таиландска... Като цяло съм много доволен ама като включи и през няколко часа за по 1-2 мин. има един шум все едно тече вода вътре, това нормално ли е??(не разбирам от климатици, ако въпросът изглежда тъп).

Иначе също е дразнещо, че като се включи малко пластмасите пукат.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Може да се размразява в това време.Ако компресора работи,а вътрешния и външния вентилатор-не,значи се размразява.Не го прекъсвай тогава.

18. Тук е от
    Feb 2008

ванко, и при мен се случва това нещо , само че на 2 от 4-те фуджицу-та.
    духа, духа, после спира, чува се лекото преливане и леко пукане, и след известно време пак пукане и почва да духа.
    въпросът е, че никакъв индикатор не мига, както ми казаха в една друга тема.
    А пък ако трябва да мига някакъв индикатор - досега не съм го забелязвал, което иде ли да рече , че откакто съм ги включил на топло, около месец, не са се размразявали?
    което ми се струва малко странно.
    мерси предварително за отговора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 101 ПърваПърва ... 816171819202868 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E или Carrier 42UQV050M ?????
    От valen79 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 29
    Последно: 02-01-15, 14:41
  2. CARRIER 38NYV035H2 / 42NQV035G
    От Legend във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 08-08-14, 17:43
  3. fujitsu ili carrier ???
    От shener84 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 09:03
  4. CARRIER 42NQV045H/38NYV045H ???
    От d_imige във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 14
    Последно: 30-10-11, 21:06
  5. Преносим климатик CARRIER 51AKP240М
    От barkly във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 17-06-10, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе