Здравейте,
климатика ми Тоshiba RAV-SM561-AT-E/RAV-SM561-KRT-E отказа да работи,ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате сервизна фирма на която да може да се разчита.
Здравейте,
климатика ми Тоshiba RAV-SM561-AT-E/RAV-SM561-KRT-E отказа да работи,ще ви бъда много благодарен ако ми препоръчате сервизна фирма на която да може да се разчита.
Ами хубаво ще е да напишеш откъде си все пак?!
Вярно ли е, Тошибата от тази серия е япоска http://www.termo-klima.com/bul/full_info.php?recid=148
Сериозно питам. Не мжах да си намеря сам инфо, а навсякъде, където го продават твърдят, че е правен в Япония.
Тошиба за Япония се сглобява в Тайван който е китайска провинция ,а Тошиба за България ще се сглобява в Япония ,това как ти звучи ..
Ето един тест, на който се виждат снимки от ND модела http://www.scanoffice.fi/pdf/VTT/VTT-S-10933-07e.pdf .На етикета си пише къде е направен.На моя SAVP-E има абсолютно същата лепенка, с абсолютно същите данни, по същия начин са структурирани и серийните номера.
Потвърждавам го, тази зима се справи без какъвто и да било проблем.
Еди, вижда се, че е направен в Япония този, който си посочил. Но дали е и сглобяван там? И дали лепенките не са отлепенки?
те и Фуджитсу се появиха сглобени в Япония ,няколко години се поддържаше тая теза от вносителя но постепенно рухна и сега се знае че са китайски ,но това не намалява достоинствата на марката .. докато при Панасоник например достоинства китайската сглобка няма ,посредствена е
Гарантирано! и наи-вече работи перфектно.не дава никакви ядове и просто си заслужава парите.Първоначално публикувано от nako-bako
Е, все пак теста е скандинавски.Моите не са разлепяни и залепяни, личи си по начина на залепяне.Прозрачни са и всичко се вижда под тях, щеше да си личи.Първоначално публикувано от nako-bako
Абе, то не пречи компресора и всичко да е произведено в Китай? И сглобено в Япония с цел някви мита и данъци, примерно. Или за да се поддържа някакъв завод в Япония.
Говоря по принцип де! Изхождам от простотията, дето нацвъкаха заводи за електроника в ЕС (ама в Румъния, Полша, Чехия, Словакия и Унгария) с цел избягване на протекционистичните мита и данъци. А частите са си Китайски и всичко идва полу-сглобено.
така, значи искам да попитам за RAS B10-SKVP-E/SAVP-E, Daiseikai III, къде мога да намеря зеолитовия филтър - малкият, който се поставя отляво, защото в дясно е касетата с плазмата?
евентуално цени и подобни информации, както и контакти.
благодаря много.