Страница 30 от 101 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 1507
Like Tree330Одобрявам

Toshiba Carrier

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2006

Re:Toshiba Carrier

а защо RAS-2218D епо ефтин от RAS-10SKVE и много по евтин OT SKVP- E.еи тука има нещо много объркано.за това казвам не вярваите на техн.характеристики.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Защото е много по-маломощен (7-ца, другите са 10-ки), няма никакви екстри.
    Вярваме на реалните характеристики от производителя, не на измислените от някоя фирма.

4. Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Защото е много по-маломощен (7-ца, другите са 10-ки), няма никакви екстри.
    Вярваме на реалните характеристики от производителя, не на измислените от някоя фирма.
    колега искам мнение на специалист.

5. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

jako6iba- Е сега ако пак ръснеш поредната си простотия,едва ли повече някой ще ти обърне внимание.И за Деян - ако не си обърнал внимание на факта,че има над 2000 поста тук,и досега е бил изключително верен и компетентен в мненията си,а той си е една жива база данни за нас,то май вече е време да обърнеш внимание на себе си.Не можеш само да пишеш разни нещища тук без НИКАКВИ аргументи.

7. Тук е от
    Aug 2006

да пукна ако не съм го видял това нещо с очите си.надпис върху климатик.тощиба кариер и кариер тошиба.утре отивам до технополис и до практикер че не помня къде беше.спирам да спамя тука нема диалог.

8.  

9. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

На българския пазар и в българското интернет пространство могат да се видят много неща, но не трябва да се вярва на всичко.

Този, който не иска да го прекарат си прави проверка за достоверността на изнесената информация.

10. Тук е от
    Aug 2006

а защо другари разбирачи на саита на тошиба кариер на продуктс няма модели на кариер.първо трябва да имаш малко понятие от корпоративна политика и така нататък.пък тука някакви философи.кои разбира толкоз много от топлотехника ве.то няма реални параметри на моделите официални.ко сте седнали да ми говорите за климатици.те не могат да се сравняват защото няма истински тежнически параметри.аз за това като си купувах климатик обикалях по авери да видя топли ли не топли ли.щото сички сте големи спецове.

СБОГОМ

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

jako6iba, Не разбирам ние какво сме виновни, че двете компании Toshiba и Carrier са решили да си направят joint venture и да произвеждат съвместно всякакви видове климатици.

Тъй като държиш нещата да се изяснят ето ти една задача: Разбери подробности за този сключен joint venture и ни запознай с информацията.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Няма смисъл.Този е от дървените философи-тип '' Е те такова животно нема " ( жирафа) .

13. Тук е от
    Aug 2006

ами аз на съм модератор.не съм инженер.ама съмсредно интелигентен българин с обикновенни технически познания.
    като говоря за тошиба кариер и кариер тошиба нямам предвит компания а продукт.тоест лепинка както му казвате тука в форума.
    сигурно всички знаете дето бенкю купи телефоните сименс.и произвеждаха една године телефони бенкю сименс ама уви се осраха.вече няма такива телефони.сименс незнам ама бенкю произвеждат само за азиатския пазар.
    2007 година стана някакво сливане на тошиба и кариер.всичко заради пазари.кариер имат в пъти по голям пазар от тошиба.за целия свят нямам наблюдения обаче миналата година в нета имаше официален саит на кариер в гърция.сега в нета няма нищо такова.
    миналата година имаше и смесени продукти както казах кариер тошиба и тошиба кариер като продукти не като компания.
    тази година смесени продукти не мога да намеря в нета.
    ако видя някъде такъв инсталиран ще го снимам и ще го пусна.
    интересно ми е да видя на продуктите кариер какво пише кето производител.
    утре тръгвам по магазините да събера инфо.
    очаквам да ми помогнете.

НЕ ИСКАМ ТЪПИ СПОРОВЕ.АКО КАЖЕТЕ СПИРАМ ДА ПИША.

//Дали ще пишеш или не си е твой избора. Но се смили над четящите и си оправи малко правописа и начина на изразяване, че трудно ти се разбират постовете

14.  

15. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

На тази страница са дистрибуторите на съвместната компания Toshiba Carrier. За пазар България отговаря офиса в Гърция.

А това е интернет сайта на гръцкият офис. Телефонните номера са едни и същи.

16. Тук е от
    Aug 2006

ИНТЕРЕСНО ЩО НЕ ПРЕДЛАГАТ 'CARRIER 'ТЕЗИ ДИСТРИБУТОРИ

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Как да не предлагат бе,пич.Влез в един Технополис и се нагледай на Кериъри.Внасят се ТОЧНО от гърците.Офиса на Кериър за България е в Сф,на ул Зайчар,управителя е Жоро Сечков. Ето малко инфо от нета да се пообразоваш и да спреш да пишеш смешки тук.Ако толкова ти се пише-има БГ Мама за това.
    http://www.comfort.bg/bg/%ED%EE%E2%E...view/1672.html

18. Тук е от
    Aug 2006

ама само гръцкия офис предлага кариери.аз нали това ви разправях
    ----------------------------------
    сбогом.не съм инженер и нямам българска филология.
    вие тука сте се събрали нчкакви дето се хвалите един на друг колко разбирате и се тупате по рамото като по беден роднина.за мене място тука няма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 101 ПърваПърва ... 2028293031324080 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Toshiba Suzumi Plus RAS-B18N3KV2-E или Carrier 42UQV050M ?????
    От valen79 във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 29
    Последно: 02-01-15, 14:41
  2. CARRIER 38NYV035H2 / 42NQV035G
    От Legend във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 0
    Последно: 08-08-14, 17:43
  3. fujitsu ili carrier ???
    От shener84 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5
    Последно: 28-09-13, 09:03
  4. CARRIER 42NQV045H/38NYV045H ???
    От d_imige във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 14
    Последно: 30-10-11, 21:06
  5. Преносим климатик CARRIER 51AKP240М
    От barkly във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 13
    Последно: 17-06-10, 10:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе