С новата къща дойде време и за нова техника и старта постепено трябва да си смени собственика
BENQ E2200HDA
21.5", 1920x1080
Подробни параметри може да видите тук: Монитор BenQ E2200HDA, 21,5" Wide, LCD, 5ms, 1000:1, DCR 10000:1, 300cd, 1920x1080, Audio, Glossy Black - 9H.Y3VLN.I8E - Mallbg.com
Монитора съм го ползвал 3-4 години, няма забележки и работи абсолютно изрядно без никакви проблеми. НЯма изгорели пиксели!
Мисля че го бях купил от МОСТ компютърс но не пазя фактура след толквоа време.
Цена: 100 лв
TP-Link TL-WR1043ND
ver. 1.10
Рутерът е на 14 месеца и му остават още 10 месеца гаранция. Никога не ми е правил проблеми и си работи абсолютно изрядно.
Подробна специфиакция тук: JMTechnologies Ltd - онлайн магазин за лаптопи, десктоп компютри, компютърни компоненти, аксесоари и периферия - търсене
Към рутера давам и подсилена антена TP-Link TL-ANT2408C : Безжични устройства | TP-Link TL-ANT2408C, 2.4GHz 8dBi Indoor Antenna | JMTechnologies Ltd - онлайн магазин
Цена: 70 лв
TP-Link TL-WA850RE
Разширител на безжични мрежи.
Подробни спецификации тук: Безжични устройства | TP-Link TL-WA850RE, 300Mbps Universal WiFi Range Extender | JMTechnologies Ltd - онлайн магазин
Купен е преди 2 месеца, гаранция още 22 месеца.
Цена: ПРОДАДЕН
5. Задължително -Местонахождение - от кой град сте? Изпращате ли по куриер?
София, за страната с Еконт.
6. Задължително - Контакти - телефон, Skype или Email:
GSM: 0886 634 169
email: zorvalth@gmail.com
7. Снимки:
Снимки на всички артикули: https://www.dropbox.com/sc/uef8jjid3puy9kx/lJrhaMjqe_