Отговор: Какъв жанр книги харесвате?
Вероятно в още по-дълбока древност, много ми харесваше (на външен вид) конкретното издание на "Черният обелиск", което имаше вкъщи. Четях от много малък, ама това не значи, че Ремарк е за второкласници :) И се напънах да чета. Пълен неуспех, разбира се. Опитите продължиха на няколко пъти с годините, също толкова безуспешно. Мисля 15-16-годишен пробвах за пореден път. И я прочетох буквално наведнъж. Няколко пъти съм я чел. И си ми остана сред любимите книги дори десетилетия по-късно. Та... пробвай се.
Благодаря, ще го видя.
Аз лично направих грешката да му изчета цялото творчество на екс и след това всичко в неговия стил дето съм чел ми е някак плоско, дори прехваления Хемингей ми е като петокласник току що усвоил правописа.
Ха! Ма и ти ли не си я чел? Аз, всъщност, FearMe убеждавах :)
Писали сме едновременно, изчел съм и имам всичко на Ремарк. Препоръчвам 'Искрица живот', тежка е, но е много силна.
За любителите на приключенията бих препоръчал Тайнственият остров на Жул Верн, много приятна и увлекателна творба.
аматьори!
"Пленници на Барсовата клисура" :thumbup
Пичове... Мислех да сте попреминали юношеството :lol:
За "Винету" какво ще речете ;) Маса години е мноо авангардна...
Предпочитам нехудожествена литература. Книгите за личностно развитие ми допадат понеже хем разпускам с тях, хем научавам нови неща.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Karata
Пичове... Мислех да сте попреминали юношеството :lol:
За "Винету" какво ще речете ;) Маса години е мноо авангардна...
Скоро ги думах трите. Не бях ги чел 20 години. И за капаче - сребърното езеро.
Иначе техно трилъри (Майкъл Крайтън) приключенски трилъри, криминални (Майкъл Конъли). Мъча Азимов- не върви нещо.
Навремето каквото имаше в библиотеката на родителите ми: Реймънд Чандлър - първата ми прочетена книга Сбогом моя красавице. Джеймс Клавел….Богомил Райнов. Стотици книги съм изчел. Винги чета нещо. [emoji108]
Отговор: Re:Какъв жанр книги харесвате?
Харесвам да чета художествена литература
Ънддърграунд... допада ми Ървин Улеш: Лепило, Гавра и други!
Пиши си само рекламата и линковете, а не пълни и темите без "тема".
Струват си на Клайв Къслър, Линкълн Чайлд и Дъглас Престън, Лий Чайлд.
Някой ако може да ме светне откъде да тегля безплатно Brimstone от поредицата "Пендъргаст", защото тази книга вече 6-та ли е, 8-ма ли година я бавя и не искам да продължавам натам без да съм я прочел. Няма много добри отзиви и пишат че е най-слабата от поредицата, но не ми се продължава поредицата без тази, защото точно тя е наред. На Български я има издадена само на хартия и от тогава нито я издават на хартия, нито има е електронен вариант. Може и на английски, ама винаги в електрнен вариант.