Резултати от 1 до 9 от общо 9

И БТК въвеждат абонаментни планове

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jul 2004
    Мнения
    156
    #1

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    Вижте на какво се натъкнах докато разглеждах сайта на БТК:



    http://www.telecom.bg/services/plan-athome.htm

  2.  
     
  3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001
    Мнения
    17,616
    #2

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    е да, но се набива на очи тарифирането - импулс на всеки 2 минути!!!

  4. Senior Member
    Тук е от
    May 2004
    Мнения
    3,779
    #3

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    А я вижте това тук:



    <font size="3"><font color="red">Третият GSM започва с по-ниски цени</font id="red"></font id="size3">

    <font color="blue">04 октомври 2004</font id="blue">



    От 1 април 2005 г. първите абонати веднага ще получат мобилна връзка за цялата страна, още с търговското стартиране на услугите на оператора.



    http://dnes.dir.bg/LISTS/DNESNEW_mid...ews_420774.php



    Леле... дано не са само празни приказни, че току-виж и "Глобул" и "М-Тел" останали без клиенти... [][:P]




  5. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    771
    #4

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    Когато мога да продам едно нещо за 1лв. трябва да съм най-големия глупак да го предложа за 0.20лв. Та такива ми ти работи за 3-тия ГСМ...

  6. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004
    Мнения
    45
    #5

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    ей това е тъпо...



    Въпрос:

    Как мога да следя разхода на включените в плановете импулси?



    Отговор:

    Технически не е възможно да се отчете потреблението преди приключването на календарния месец.




    ...и аз какво ? Като не може технически, практически - да си записвам всеки разговор колко е продължил и после да смятам като луда импулси и пари ли [}]

  7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #6

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    Технически е напълно възможно при цифровите линии, а при по-голяма настоятелност и при аналоговите. Закупува се и се монтира тарифиращо устройство при абоната (за негова сметка[:D])

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    42
    #7

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    5-10 лева струва да ви активират 16 кhz по линията и да си свиркат на всеки импулс, остава вие сами да си намерите начина да ги уловите тия 16 кhz и да си ги отчитате автоматично

  10. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    475
    #8

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    Прочетох долното в news.bg и смятам че е абсолютно правилно и покрива и моето мнение:



    "Цените на градските разговори на БТК, няма да падат в следващите 10 години. Тъпи трябва да сте за да се надявате на обратното. Даже и конкурентните компании за домашна телефония заявиха , че цената им на градския разговор никога не може да падне колкото на БТК, защото броя на клентите в България е малък, структурата на мрежата остаряла. Трябват стотици милиони да се вложат та да придобие БТК съвременна "инфраструктура", след което може да се мисли за намаляване на цените. Като капак на всичко държавата успя да извие ръцете на собственика, като намали съкратените и го накара да възмезди тези които не успя да опази. Тези "специалисти" сега трябва да си получат/получават парите от някъде. Ами то ще е от разговорите, на синдикатите ще се благодарите за скъпите разговори. В приватизацията на БТК обаче има две хубави неща. 1. Отвори се път за конкуренцията. 2. Третия ГСМ. Което значи 1. - цената на международни/междуградски разговори ще падне (заради VoIP) 2. Цените на мобилните услуги ще паднат.

    Тва е. Не случайно големите телекоми избягаха от търга за БТК. Пазара в БГ не е итересен за тях. Тука средните сметки на домашен пост са под 20лв. За какво сме им. Това е причината (както и остарялата структура) цената на БТК да е толкова ниска. Просто няма платежоспособно население. За какво да градиш модерна телекомуникация на туземци които се сърдят на 20лв. месечна сметка."




    Аз лично смятам да се включа на БТК-20, още повече че в услугата влиза и подробна разпечатка на проведените разговори.

  11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #9

    И БТК въвеждат абонаментни планове

    AАми аз не споделям това мнение.

    Не ми е позната приватизационна сделка, в която да не е имало клауза за съхраняване на броя на работниците и основната дейност за предприятието за задължителен период време. Това гарантира икономическата стабилност на държавата и евентуални плавни промени и слабо влияние върху инфлацията; значително по - добре, отколкото ако дойде новия собственик и изрита 5000 човека на улицата. Е тогава всички ще ревнат поради инфлацията. Гледал съм и сделката за Соди - Девня, и тази за Нефтохим и трябва да отбележа, че постепенното съкращаване на работна сила с гратисен период прмерно 5 или 10 години не са го измислили за БТК.

    Какво означава "ще плащаме за работното място". Че досега не го ли е имало? Не сме ли го плащали? Съмнявам се анализът на работната заплата на старото ружество да показва друго.

    Какво означава съкращаване на работна сила? Ами означава съкращаване на мощностите(в нашия случай, иначе може да означава например и подмяна на съоръженията с по - технологично напреднали, изискващи по - малко участие на човешки труд). Особено пък в комуникациите. Дайте преди да говорим на аба, да уточним как и кои мощности и защо са за съкращаване?

    Когато се купува дружество, се купуват и неговите задължения. Едно от тези законови задължения е обезщетяване на съкратените. Пише го в закона. Още повече, че съкращението си е политика на самия купувач и той може да решава дали да го прави или не, т.е. той си е отговорен за последствията. Какво се очаква? При приватизацията на дружестовото да купи машините, съоръженията и сградите, пък хората да ги натири ли?

    Какво означава конкуренция? С кой ще се конкурира БТК? Ако и сферата да е една и съща, с GSM операторите компанията е позиционирана в различни ниши; вид монополистична конкуренция - нито тя им се бърка в компетенциите, нито те на нея. Тя може да им купува, продава, но не се конкурира с тях. Със смяна на собственика тя не сменя основната си дейност. Къде е конкуренцията? Тя е същата като преди. Нова конкуренция може да се породи само между мобилните оператори.

    Единствено за интереса е вярно - стар пазар, остарели технологии, скъпа поддръжка, малки обороти. Не е много интересен наистина; големите компании работят вече на съвсем други равнища на технология и оборот. Инвестицията към тея равнища е голяма, а потребителите не са навикнали да акумулират големи сметки и може разходите да се окажа неоправдани и докато започнат да се възвръщат, технологията пак да е остаряла. За това си мисля, че големите биха се дърпали от малък пазар с ниска възращаемост и с необходимост от много инвестиции за развитие.

    Ако и да не знам компанията на БТК коя е и от кой храст какъв заек(холдинг) може да изскочи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Apple побърка конкуренцията с планове и цени
    От kod във форум Новини от SetCombG.com
    Отговори: 17
    Последно: 07-03-11, 17:21
  2. Въвеждат правила за мюсюлманите в космоса
    От saint056a във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 7
    Последно: 03-05-07, 07:41
  3. Vivatel пуска абонаментни програми за частни клиенти
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 17
    Последно: 03-04-06, 15:31
  4. Отговори: 3
    Последно: 03-02-05, 00:41
  5. Отговори: 3
    Последно: 31-03-03, 17:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе