14.09.2005 Ден на Free-Сърверите - Национален Празник
http://forum.setcom.bg/index.php?act...4.0;attach=255
Днес 14.09.2005 година се проведе среща между представители на сървърите предлагащи безплатни хостинг услуги и НСБОП. На нея беше заключено, че предприетите досега мерки не са дали очаквания резултат, поради което всички свободни зони връщат пълната си функционалност. Екип от водещи юристи търсят разрешение на проблема с
разпространението на файлове с нелегално съдържание в тези сървъри.
До няколко часа търсачките отново ще търсят mp3 и файлове с големина над 100МВ.
Нека да благодарим на Докера, без който това нямаше да бъде възможно.
[attachment deleted by admin]
Re: 14.09.2005 Ден на Free-Сърверите - Национален Празник
Благодарим ти, Доко! :033:
Мда...., той бат' Бойко за т'ва днеска си подаде оставката. С бат' Доко на глава не се излиза.....
бухахахахаха, ИЗОРД... :lol: :dock:
Аз майтап си праих да ми ги пуснат, а те на сериозно го взели :081: :Super:
Пичове, фрий-хостинг сървърите са мъртви. Сега никой не ще да плаща за достъп на доставчиците които ги стопанисват и това е ход на отчаянието, дано изкарат некой лев на гърба на неуморимия ъплоадер (както си беше по принцип). Балъците не са измрели, то е ясно.
На снимката от първия пост ники василев ли е в оригинал?
Нещо много дребно за докера изглежда и си личи че е играл фотошопа
На мен нема ли кой да ми благодари да ви *** :)
Честито ни "ново"-старо :)
XaMaB: ти не говори толкова открито, че някой от тук присъстващите имат здрави връзки, и може да се окажеш без Нет в един момент ;)
най-големият майтап (освен снимката де *:Super:), е че цялата дандания имаше точно обратен ефект - допълнително ограмотяване на заинтересованите потребители, отварянето на вратите и повишаване на интереса зад границите на България.
дали ще ги има нашите free-та или не няма никакво значение - алтернативите са налице и ако някой наивно е смятал, че ще така ще бъдат накарани хората да си плащат - сбъркал е
Е кво са сульо и пульо си направиха торент тракери и почнаха пари да искат за тва... от единия джоб в другия... бълха ги ухапала фритата...
Убеден съм, че на запад хората си плащат, просто защото нямат никакво време да се занимават с тъпотии. На прибиране от работа взима двд от видотеката, по средата на което след 3 часа сладко заспива до жена си. Естествено, има ги и маниаците за които е чест да ползват zeraw по един или друг начин. Но тука в БГ, габровско-еврейския синдром е прекалено силно изразен, както и това, всеки да разбира от всичко. Естествено тези определения са породени от други неща, например, високия ни стандарт и пословичната ни работливост :)
Предлагам Докера за зам кмет :Drinks: :punk:
Търсачката в момента обработва заявките на други потребители.
Моля, изчакайте няколко секунди и страницата ще се зареди автоматично
тва е тарсачката на дата.бг от 2 часа не иска и не иска :) :yahoo: :yahoo: :yahoo: