Май вече сме демокрация от американски тип...
14 - 15 годишни се мотаят с коли.
Горе-долу толкова големи ( май ) стрелят по тях. Е това еко не е американска демокрация... всеки прави каквото си иска...
Тийнейджъри с огнестрелни рани след спречкване
:angry: :angry:
Най-сериозно е състоянието на най-малкия от тях, който е само на 14 години
06.04.2006
Три момчета на възраст между 14 и 16 години от жк "Фондови жилища" са били приети снощи след 22 ч. в института "Пирогов" с огнестрелни рани.
Според свидетелствата на пострадали те отишли с лек автомобил "Фиат Ритмо" при приятели на ул. "Иван Йосифов" и след спречкване по тях стрелял с пистолет познат младеж между две съседни кооперации, информира пресцентърът на МВР.
Най-сериозно е състоянието на 14-годишния ученик. По-леко са ранени 15- и 16-годишните му спътници, които са с по една рана в рамото и в хълбока.
Криминалисти от СДВР и Второ РПУ издирват стрелеца, който бил известен на полицията.
Re: Май вече сме демокрация от американски тип...
Пича, който е стрелял, вече са го хванали.
Не е пич ами е циганин от циганска банда. Циганите вече стрелят и по деца. Това не е американска, а българска демокрация.
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Не е пич ами е циганин от циганска банда. Циганите вече стрелят и по деца. Това не е американска, а българска демокрация.
За съжаление това са фактите. Сутринта в предаването на НТВ Свиняров с заплашителен тон предупреди: "Само не го обръщайте на етническа основа"! :grin:
Интересно ми е политиците не си ли дават сметка, че когато си заровят главите в пясъка, задниците им се вирват...
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
...Интересно ми е политиците не си ли дават сметка, че когато си заровят главите в пясъка, задниците им се вирват...
Проблемът на българските политици е, че имат не "глава" и "задник", а два задника...
Думата "демокрация", ако не ме лъже паметта се състои от:
- демос -> народ
- кратос -> управление
... демек "управление на народа" или "народно управление" ...
... та това в Р.Б. не е "демокрация" американска, не е дори и българска, а е РОМОКРАЦИЯ (ЦИГАНОКРАЦИЯ, МАНГАЛОКРАЦИЯ) и геноцид над един древен народ, като българския.
А, що се отнася до бг. политиците то думата е "КРЕТЕНОКРАЦИЯ" !!!
Ама нали ние сме ги избрали? Е, да! Явно и на нас ни е толкова акъла, та да ги търпим и да ги избираме.
Те и там май са така.
Ако погледнат накриво негър, скандал.
Ако негър пребие някого му се разминава по-леко защото веднага скачат 100 правозащитни организации и казват че всичко е заради расова дискриминация. Може би са "негрокрация"
:)
Аз пък се питам щом стрелеца е "добре познат на полицията", какво прави той в кварталното училище, че и с пистолет?
Не мисля, че мястото на такива е където и да било освен в затвора.
А някой задава ли си въпроса какво правят 3 момчета между 14 и 16 години с лек автомобил...тва леко офтопик, защото няма връзка с факта, че са ги простреляли.
Каква ли щеше да е новината, ако нямаше наблизо враг, а просто бяха катстрофирали качествено? Статистика?
на мен ми прави впечатление, че се казва "три момчета на 14, 15 и 16 години били (не в колата на единия, а ) в колата на приятел". така формулирано изречението означава, че май не е на нито един от тях колата. то как и би могла да бъде, след като са непълнолетни, но това е друг въпрос!
освен това никой не казва какви са резултатите от токсикологията!
или какво са намерили по джобовете им... мен лично ме интересува и мисля, че и много други биха се заинтересували
Както винаги - поредното уравнение с много неизвестни. И такива ще си останат, поне за нас.