Резултати от 1 до 10 от общо 10

Май вече сме демокрация от американски тип...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2003

Май вече сме демокрация от американски тип...

14 - 15 годишни се мотаят с коли.
    Горе-долу толкова големи ( май ) стрелят по тях. Е това еко не е американска демокрация... всеки прави каквото си иска...

Тийнейджъри с огнестрелни рани след спречкване

Най-сериозно е състоянието на най-малкия от тях, който е само на 14 години
    06.04.2006

Три момчета на възраст между 14 и 16 години от жк "Фондови жилища" са били приети снощи след 22 ч. в института "Пирогов" с огнестрелни рани.

Според свидетелствата на пострадали те отишли с лек автомобил "Фиат Ритмо" при приятели на ул. "Иван Йосифов" и след спречкване по тях стрелял с пистолет познат младеж между две съседни кооперации, информира пресцентърът на МВР.

Най-сериозно е състоянието на 14-годишния ученик. По-леко са ранени 15- и 16-годишните му спътници, които са с по една рана в рамото и в хълбока.

Криминалисти от СДВР и Второ РПУ издирват стрелеца, който бил известен на полицията.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Re: Май вече сме демокрация от американски тип...

Пича, който е стрелял, вече са го хванали.

4. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Не е пич ами е циганин от циганска банда. Циганите вече стрелят и по деца. Това не е американска, а българска демокрация.

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Не е пич ами е циганин от циганска банда. Циганите вече стрелят и по деца. Това не е американска, а българска демокрация.
    За съжаление това са фактите. Сутринта в предаването на НТВ Свиняров с заплашителен тон предупреди: "Само не го обръщайте на етническа основа"!
    Интересно ми е политиците не си ли дават сметка, че когато си заровят главите в пясъка, задниците им се вирват...

6. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    ...Интересно ми е политиците не си ли дават сметка, че когато си заровят главите в пясъка, задниците им се вирват...

Проблемът на българските политици е, че имат не "глава" и "задник", а два задника...

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Думата "демокрация", ако не ме лъже паметта се състои от:

- демос -> народ
    - кратос -> управление

... демек "управление на народа" или "народно управление" ...

... та това в Р.Б. не е "демокрация" американска, не е дори и българска, а е РОМОКРАЦИЯ (ЦИГАНОКРАЦИЯ, МАНГАЛОКРАЦИЯ) и геноцид над един древен народ, като българския.

А, що се отнася до бг. политиците то думата е "КРЕТЕНОКРАЦИЯ" !!!

Ама нали ние сме ги избрали? Е, да! Явно и на нас ни е толкова акъла, та да ги търпим и да ги избираме.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2003

Те и там май са така.
    Ако погледнат накриво негър, скандал.
    Ако негър пребие някого му се разминава по-леко защото веднага скачат 100 правозащитни организации и казват че всичко е заради расова дискриминация. Може би са "негрокрация"

Аз пък се питам щом стрелеца е "добре познат на полицията", какво прави той в кварталното училище, че и с пистолет?
    Не мисля, че мястото на такива е където и да било освен в затвора.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

А някой задава ли си въпроса какво правят 3 момчета между 14 и 16 години с лек автомобил...тва леко офтопик, защото няма връзка с факта, че са ги простреляли.

Каква ли щеше да е новината, ако нямаше наблизо враг, а просто бяха катстрофирали качествено? Статистика?

11. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

на мен ми прави впечатление, че се казва "три момчета на 14, 15 и 16 години били (не в колата на единия, а ) в колата на приятел". така формулирано изречението означава, че май не е на нито един от тях колата. то как и би могла да бъде, след като са непълнолетни, но това е друг въпрос!

освен това никой не казва какви са резултатите от токсикологията!
    или какво са намерили по джобовете им... мен лично ме интересува и мисля, че и много други биха се заинтересували

12. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Както винаги - поредното уравнение с много неизвестни. И такива ще си останат, поне за нас.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Урок по демокрация
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 13
    Последно: 20-11-13, 10:34
  2. Отговори: 0
    Последно: 18-11-09, 20:17
  3. "Mr. & Mrs. SMITH" - 'Той и Тя', по Американски :)
    От IvO™ във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 21
    Последно: 05-08-05, 16:22
  4. Демокрация тук?Тц.
    От kesten във форум За Форума
    Отговори: 54
    Последно: 18-10-04, 22:40
  5. Американски хумор
    От dash във форум Мрежи
    Отговори: 4
    Последно: 24-08-04, 15:22

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе