Баварската полиция ни дари компютри!?!
   Цитат:

Баварската полиция ни дари компютри
Ангел Богданов
2006-06-21 11:57

Вътрешният министър Румен Петков прие дарение от 10 компютъра от Баварската криминална полиция. Техниката ще се предаде на службата за борба с прането на пари. Щатът й пък ще се увеличи поне с още 10 души, каза Петков и допълни, че до края на юни ще бъде дадена изчерпателна информация за резултатите от борбата с прането на пари, след като от две години вече имаме закон в тази материя.

Временно управляващият посолството на Германия в България Елмар Тимпе подчерта, че с новите компютри ще се подобри работата на служителите в отдела за борба с прането на пари. Той подчерта, че полицейските служби на България и Германия имат много добро сътрудничество и резултатите в съвместната битка с престъпността ще са все по-добри.

http://www.darik.net/view.php?p=article&tid=1&id=70633
Е ся кат са почне една борба с това ми ти пране .... пушек ще се вдигне. :knuppel2: 
Нема застраховани, всеки дето има у дома си Ариел, Рекс и от оня Бонукс, дето го рекламира дебелата лелка - ще бъде проверяван, :081: като за целта дарените компютрите са вързани с въже за простиране и са инсталирани най-последни версии на програмите E-Mule, DCC, E-donkey и BitComet. :knuppel2:
Ще бъдат наблюдавани също така и просторите, щото е ясно че всяка една изпрана пара трябва да бъде и изсушена, то мокра не може да се харчи.
Мен не ме мислете, аз овреме се кръстих Black ;), ще си ходя в черно, немам нужда да пера, ама да му мислят чистофайниците. :brickwall:

Re: Баварската полиция ни дари компютри!?!
  Полицаи трябва да ни дарят, компютри си имаме.
  Ами то в оная реклама с лисицата както подмятат едни пари наляво надясно...
   Цитат:

Баварската полиция ни дари компютри!?!

Ще си кажеш ти какъв си... :oops:
   Цитат:

Първоначално публикувано от Edin_Lud  
 Ще си кажеш ти какъв си... :oops:

Ако мен визираш - сбъркал си адреса, честно и коректно съм цитирал автора "Ангел Богданов" :grin:
Докато не ми извадят досието :RTFM: не признавам, дори и на каса бира :Drinks:
  споко !

перете пари на воля !* :grin:

баварските компири 100% ще са с линух и то немска версия... :)

в цялата бъгърия няма да намерят 10 човека дето да могат да се справят(ако пък се намерят няма да искат да бацат за ченгеджийницата).

10 човека на 10 компа по 24/7/12 - не ми се връзва нещо ( ще си перем парите посред нощ - удобно - времевият пояс на US и кайманите).

:grin:

ама,

комунисти - кво да ги правиш - не са виновни, че са прости....* :)

:095: за БСП* :grin: