http://www.darik.net/view.php?p=article&tid=1&id=70633Баварската полиция ни дари компютри
Ангел Богданов
2006-06-21 11:57
Вътрешният министър Румен Петков прие дарение от 10 компютъра от Баварската криминална полиция. Техниката ще се предаде на службата за борба с прането на пари. Щатът й пък ще се увеличи поне с още 10 души, каза Петков и допълни, че до края на юни ще бъде дадена изчерпателна информация за резултатите от борбата с прането на пари, след като от две години вече имаме закон в тази материя.
Временно управляващият посолството на Германия в България Елмар Тимпе подчерта, че с новите компютри ще се подобри работата на служителите в отдела за борба с прането на пари. Той подчерта, че полицейските служби на България и Германия имат много добро сътрудничество и резултатите в съвместната битка с престъпността ще са все по-добри.
Е ся кат са почне една борба с това ми ти пране .... пушек ще се вдигне. :knuppel2:
Нема застраховани, всеки дето има у дома си Ариел, Рекс и от оня Бонукс, дето го рекламира дебелата лелка - ще бъде проверяван,като за целта дарените компютрите са вързани с въже за простиране и са инсталирани най-последни версии на програмите E-Mule, DCC, E-donkey и BitComet. :knuppel2:
Ще бъдат наблюдавани също така и просторите, щото е ясно че всяка една изпрана пара трябва да бъде и изсушена, то мокра не може да се харчи.
Мен не ме мислете, аз овреме се кръстих Black, ще си ходя в черно, немам нужда да пера, ама да му мислят чистофайниците. :brickwall: