Още не мога да разбера.....Става въпрос за около 20 минутно DTD приложение-тест,което на всичко отгоре върви заедно със хаос парче....а графически е до-добре от Unrel Tournament примерно:като получиь тая новина така и не повярвах,докато не го видях с очите си:реално-действаща компресия 1:30 000....ето тва е:германците са си германци.
Да-64Кб ДТД тест!!!Ме Мб ,а Кб....Автора твърди,че тва не е финалната версия,а само бета:финалната щяла да бъде 25минути ДТД и само 4Кб....
Преди време,във едно друга тема се опитвах БЕЗУСПЕШНО да убедя едни от най-редовните участници тук,че Unreal примерно дава огромен трансфер към паметта,обаче той-не!!!играта била само 600Мб,следователно тва бил възможният най-голям трансфер....българино,българино,кога ли ще надмогнеш простотията си:винаги е така:дори нашенеца да няма абсолютно никаква представа от нещо,той винаги е готов да даде обяснение-обикновенно толкова тъпо скалъпено,колкото и самия автор.
Е,вижте точно какво може да се събере в 64Кб..!Браво на авторите!
Значи, преди около месец, два във форумите на техно линк се беше развихрила тема относно рекламното филмче на The Product. (Между другото имам още две подобни - пак от същият автор, ако някой се интересува - ще му изпратя)
Е - тогава се говореше за какво ли не - за нов радикален метод на компресия, за филма The Matrix събран със същата тази компресия на 16Mb файл. Даже и .zip файл се появи из мрежата с уверение, че това е целият DivX филм събран в 16Mb.
В последствие се оказа, че този файл има парола, която така и не бе разбита, и нещата свършиха до тук.
Самата компресия реализирана в demo-тата е невероятна - а и изискванията не са нечовешки (200-300Mb HDD място, поне 500Mhz CPU и сносна 3D карта). Ако не е било измишльотина, си спомням, че в основата на този "радикално нов метод на компресия" стояла идеята, че единиците и нулите се замествали с букви...
Както и да е... Има доста форуми в които е бил разнищван The Product, а истината е някъде там...
В Techno-link форума има един човек с ник "Jacket" с много постове - той е много навътре около всички митове и факти относно тази компресия. Ако някой се интересува повече - може да го потърси...
Е... да не смесваме нещата. Това е OpenGL и на всеки е ясно, че библиотеките вече са на вашия диск и не всичко е в тези 64К...
Естествено, че няма начин да се събере филм в този обем с такава продължителност - това преди всичко е едно чудесно представяне на OpenGL възможностите, а не на някаква нова суперкомпесия...
хора, толкова ли не помните, че аз бях този, който направи тук тема именно за the.product и се изписа много нещо в нея!!! това 64k нещице излезе преди сума ти време и тук се развихри една дискусия, която явно само аз помня
p.s. изисква се directx 8.1, всичко останало е hardware