Сега опитай и да го сравниш с някой от нашите лумпени
Сега опитай и да го сравниш с някой от нашите лумпени
@hihimor
Имах предвид наш политик.
Но когато чуя някой от тях да си чеше езика си мисля,че пръв е открил жабешката дрога.А понякога си мечтая тия да спрат да мислят за добруването на народа.
И като ги занареждат все си мисля кой номер сопа ще им приляга.
Нали ние ги избираме политиците, каквито те такива сме и ние.
Напротив! В демокрацията, мнозинството управлява... и всички губят, защото мнозинството са глупаци...Първоначално публикувано от А.Петров
правилно, ско!
"демокрацията" е тържеството на най-малкото общо кратно над индивидуалността. преди нямаше, и всички пиеха домашни сокове - различни. сега има, и всички пият еднакво - кока кола. защото да свариш в един казан боб е лесно, и да го насипеш на масите, като НАСИЛА им втълпяваш, че за да ядеш "уникалната" и "специално сготвена за теб" мусака, трябва да платиш тройно за "уникалното" внимание, което ще ти отделят в ресторанта.
същото е и с политиците - хората искат хляб и зрелища. обещай им ги, дай им ги, а ти си развявай гривата на майорка.
Някакси не си го представям бат'Бойко във възторг...последната весникарска простотия с цел продажба на тираж....ако не друго поне му признавам желязна сдържаност във всяка обстановка...
Трябва да сложат поне някакво минимално изискване за набор от знания (поне два езика или нещо от този род) за позицията на Баш Шефф
Тогава 90% от сегашните трябва да си тръгнат...
Ако помниш свалиха изискванията за образoвателен ценз на зам.министрите.Първоначално публикувано от Smurfa
Твоето мнение на този фон изглежда еретично.
/offtopic
badr, no offence, че ще те коригирам, но нали за това са приятеите
"образувам" -> "образувание" - нещо, което се е формирало
"образовам" -> "образование" - получените знания в процеса на научаване
offtopic
Благодаря.Забележката е напълно справедлива.
offtopic
Ще го натискат бат` Бойко да се кандидатира,но май се цели по-високо.Далавери в президентството трудно се правят.
@Chokov, Бате Бойко къде се цели едва ли някой знае...дори и професор Вучков :-)
Не съм му от големите фенове, ама като му гледам конкурентите в политиката..."Не ми се нравят" е много меко казано.
В тази връзка се сетих за един от многото изписано за него :
Жени лезбиики няма, има такива, които още не са срещнали Бойко Борисов :-)
Абсолютно си прав,просто му се услади властта.Спомням си 2001 май че беше,като го назначиха главен секретар на МВР го питаха журналистите,дали приема това като награда,демек - повишение.Той тогава каза(цитирам по смисъл),че по-скоро би могло да се приеме като понижение,`щото имал фирма с незнам колко си служебни автомобила и еди-колко си служители и т.н.Първоначално публикувано от DarkRose
То народа е казал - дай на човека власт(пари,оръжие) и ше го разбереш колко струва.