"Ловецът на крокодили" Стив Ъруин загина
"Ловецът на крокодили" Стив Ъруин загина по време на снимки.
В района на Големия бариерен риф той имал фатална среща със скат, който го ужилил право в гърдите с отровния шип на опашката си.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=931603
Animal Planet вече няма да е същия.
Re: "Ловецът на крокодили" Стив Ъруин загина
Тъкмо се канех да пусна тая тема, но си ме изпреварил.
Много гадно ми стана като прочетох това.
Преди време бях казал на жената че тоя пич няма да остарее.
За мое най-голямо съжаление се оказах прав.
Лека му пръст.
Това е много тъжна новина. Защо все свестните хора загиват?
Да бе загинал някой БГ политик, ама не. Ядец. :taz
Да,наистина - жалко...
И на лудите късмета им е до някъде.
Дано не се отнася и за двамата ни такива от форума :)
Е, аз го бях гледал в едно предаване, в което той разказваше че баща му се занимавал с крокодили до преди да поостарее. Тогава един крокодил му отхапал единия крак. Та човека се питаше кога ли и на него ще му се случи нещо такова...
Рискове на професията, както се казва.
Иначе, наистина жалко. :-(
Страхотен образ... Наистина жалко :(
изборът е бил негов- никой не го е карал насила
поне е правил това, което му харесва - кой може да се похвали със същото?
Лека му пръст. Отиде си млад и силен.
Имах учител по литература, който ни говореше, че силните личности не могат да се вместят в обикновеното ежедневие! Те просто горят! И разбира се рано изгарят! Точно такъв бе и Стив Ъруин! Мир на праха му!
Мдам тъжна новина, без него по Анимал планет и по Дискавъри ще е по-скучно. Но както каза FEAR ME, поне е правил това, което му е харесвало и го правил с голямо удоволствие. Голям образ...................... беше. Лека му пръст на човека и дано жена му го понесе по-леко, защото почти винаги бяха заедно.
Цитат:
Първоначално публикувано от MrMyr
Кого имаш предвид ??
Майтап,заради nick-овете - LUDIA и Edin_Lud , да са ми живи и здрави,`щото си ги харесвам много!
Много е жалко когато си отиде такъв човек!Е поне успокоението е "Бог прибира първо добрите"!Но Стив ще е жив вечно, заради нещата които правеше и заради многото животни които е спасил.Той си отиде прекалено рано!Мир на праха му!!!Нека го изпратим с усмивка,защото той беше изключително весел и жизнерадостен човек!
МНОГО ИСКАМ ДА НАМЕРЯ ПОСЛЕДНИЯ МУ ФИЛМ "НАЙ-СМЪРТОНОСНИТЕ В ОКЕАНА" АКО НЯКОЙ ГО Е НАМЕРИЛ НЕКА МИ ПРАТИ link PLS
Лека му пръст. Винаги съм си мислил, че е луд по цялата глава, но пък и той едва ли би искал да умре по различен начин - на легло.
Жалко е, когато си отива един такъв човек. Още ми е кофти. Добре поне, че има дете.