Re: Феновете на чатовете бавно, но сигурно полудяват
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Винаги съм твърдял, че психологията е наука, която може да ебе мамата на всички останали науки.
Бях чел за някакъв немски професор-психиатър, светило в своята област в началото на 20 в. Създал някакъв сбъркан тест, който изкарвал почти всички тествани мъже за неосъзнато склонни към хомосексуализъм. И тъй като бил неоспорим авторитет - никой не се съмнявал в истинността на теста дълги години. Колко ли здрав народ е пострадал от такива тъпотии? Щото нали се сещате - работодател може да откаже да вземе някого на работа заради резултатите от подобен тест.
Цитат:
Първоначално публикувано от roumen68
Бях чел за някакъв немски професор-психиатър, светило в своята област в началото на 20 в. Създал някакъв сбъркан тест, който изкарвал почти всички тествани мъже за неосъзнато склонни към хомосексуализъм...
визираш чичко Фройд... ;)
(и внимавай с пурите, и сънищата с влакове :-memnon )
Re: Феновете на чатовете бавно, но сигурно по&
Има нещо вярно в това, че много от нещата, като гледане на ТВ, интернет, алкохол, хазарт, преяждане и много други, водят до пристрастяване. Въпроса е как да се взима от всичко по малко в умерени дози, а не да се прекалява. :081:
:))
Май не беше нито Фройд, нито Юнг, май беше Розенберг, ама не съм сигурен :)
Eee, ама то времето на влаковете отдавна отмина, сега се сънуват ракети и крив космос :-memnon
Re: Феновете на чатовете бавно, но сигурно пол
Цитат:
Първоначално публикувано от Lukan
Има нещо вярно в това, че много от нещата, като гледане на ТВ, интернет, алкохол, хазарт, преяждане и много други, водят до пристрастяване. Въпроса е как да се взима от всичко по малко в умерени дози, а не да се прекалява. :081:
Това е най-трудната част.
ами ние като сме пристрастени, не можем да спрем :016:
Тази тема, май се се засилила към кошчето с отпадъци.
Много дълбокомислени отговори и коментари.
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Тази тема, май се се засилила към кошчето с отпадъци.
Много дълбокомислени отговори и коментари.
Мчи нъл сички тук сме с жълти книжки, кво искаш... :yahoo:
Аз тия 32 часа ги надхвърлям одма секи Божи ден, че и нощ. :-memnon
По сериозно погледнато - от толкова години, през които ползвам ежедневно нет, особено през последните 4-5, през които надхвърлям "средните 32 часа" според изследването, за пръв път за по-дълго време нямах нет тази година, когато отидох за 10 дни на почивка в Турция.
Само 2 часа за 10 дни!!! Кошмар, нали?
Ама се чувствах добре. :oleНе съм ходил на доктор!!! :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Slero
Какво ти децата... аз за себе си започвам да се притеснявам!
Хахаха, това ме разсмя от сърце :bravo :Drinks: