Войници маршируват с противогази при 40 градуса
http://images.ibox.bg/2007/02/19/lks...gf/220x252.jpg
Командири от Горнобанската танкова бригада са наредили на уволняващите се войници да маршируват с каски и противогази в жегата.Разтревожен баща алармирал по телефона, че заради графити по щаба на поделението бойците били строени на плаца и заставяни да маршируват в униформа под жаркото слънце.Не мога да коментирам без разрешение, е заявил подп. Христо Ямболиев, заместник началник-щаб на бригадата.
От пресцентъра на МО обаче потвърдиха информацията.
news.bg
Re: Войници маршируват с противогази при 40 градуса
Голяма работа и аз съм марширувал така. Нищо няма да им стане кво ми се оплакват като п**ки. :095:
Аз го поствам защото по мое време също го правеха и знам колко е гадно,повечето от вас също.Та тогава един от друга рота беше починал защото сърцето му не издържало на простотията на военните.
Така е, тъпите копелета все още са си тъпи копелета, макар и вече европейски.
Колко държавни пари се трошат да хранят такива ненормални военни.Все пак не са на война.
Хе- хе... че то по мое време тва си беше ежедневие.... Ама така е, който не е ходил казарма ще имда се чуди на подобни "новини". Аз какъв марш на скок съм правил лятото - направо не искам да си спомням - 32км пълно бойно снаряжение - това, маршировка на плаца си е като детска игра :))
Честно да Ви кажа , като знам какви лекета са сегашните войничета - нищо чудно да саси го изпросили .
Макар че военните не се славят да са интелигентни - нали знаете вица когато Господ раздавал акъл на моста , те минали под моста !
Цитат:
Първоначално публикувано от CodeWarrior
Голяма работа и аз съм марширувал така. Нищо няма да им стане кво ми се оплакват като п**ки. :095:
Е тебе кат са те правили на п**ка, и си си мълчал кат п**ка, сега и тях да ги правят....
В армията, като в армията бе младежи. Според мен това е най-малкото, което би трябвало да издържат срочнослужещите. А и би трябвало да го правят по често, много по често.
Няколко пъти съм казвал, че една от задачите на армията е да те направи малко по издържлив.
И на нелогични заповеди и на физически натоварвания и несгоди.
Обществото ни се напълни с глезльовци.
Абе то за глезльовците са си виновни родителите.
"Разтревожен баща алармирал по телефона"
Сигурно въпросния баща не е ходил в казармата. :2guns:
Цитат:
Първоначално публикувано от Malone
...
Няколко пъти съм казвал, че една от задачите на армията е да те направи малко по издържлив.
...
Мен казармата определено ме направи издържлив! Доста издържах без секс... :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от IvO™
Мен казармата определено ме направи издържлив! Доста издържах без секс... :-memnon
Off
Това е добрия вариант. По-лошо щеше да е, ако изречението ти беше: Доста издържах НА секс :))
Off
Всички знаем какво правят старите войници като им останат десетина дена - Тотално неподчинение!
при нас имаше 3 -ма директно в ареста 5 дена преди уво - стояха 3 дни и ги пуснаха с голи глави . Определено се кротнаха в последните два дена .
Цитат:
Първоначално публикувано от MetalMilitia
Е тебе кат са те правили на п**ка, и си си мълчал кат п**ка, сега и тях да ги правят....
Е, недей с лошо!
Поне по мое време на никого не би му и дошло на ума да драска дивотии по щаба на поделението. Нейде на по-закътано можеше, но по щаба?! При всички положения нямаше да се размине само с трамбоване по плаца само. ВКР, разследване и най-малко арест за "художника".
А единствената комуникация (поне първите 45 дни) с външния свят беше само с писма. И доста често се "губеха" или идваха нескопосано презапечатани. А това баща да се обажда, че юркали сина му... :081:
Та, не прибързвай с гръмките изказвания относно как е било и кой какъв е.