Re: BSA ти дава $1 млн. награда, ако издадеш, че в службата ти ползват нелегален
$1 000 000 са си много пари, $5000 също.... нокато се замисля какви биха били последиците ако всеки почне да предава ближния си.... може да се окаже че за нищо няма да ми стигнат, затова - BSA - да го духа под вода..... :))
//Добавено: До тук ми стана само едно ясно, че на никой от вас не мога да имам доверие! :oops:
Re: BSA ти дава $1 млн. награда, ако издадеш, че в службата ти ползват нелегален софтуер
Милионче ще дадат ако фирмата купи софтуер за не по-малко от 15 милиона, четете ли? Е, за $5000 има ли смисъл да си отрежеш клона на който седиш, ебати?!
Re: BSA ти дава $1 млн. награда, ако издадеш, че в службата ти ползват нелегален
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
$1 000 000 са си много пари, $5000 също.... нокато се замисля какви биха били последиците ако всеки почне да предава ближния си.... може да се окаже че за нищо няма да ми стигнат, затова - BSA - да го духа под вода..... :))
//Добавено: До тук ми стана само едно ясно, че на никой от вас не мога да имам доверие! :oops:
Знам че си с легален софтуер, иначе да съм ти пратил приятелчетата с шапките http://forum.setcom.bg/Smileys/set/oops.gif
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Предполагам, че и така не ти пречи! :-memnon
Сега министрите ще си натопят собствените ведомства, после ще сключат договори за сметка на държавата и ще гушнат законно по няколко милиона $$$$ :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Сега министрите ще си натопят собствените ведомства, после ще сключат договори за сметка на държавата и ще гушнат законно по няколко милиона $$$$ :Drinks:
Аз това не бих го написал, че току-виж го прочели :016:
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
Лъжеш се. Комисионната при закупуване на софтуера е пъти по-голяма.
Re: BSA ти дава $1 млн. награда, ако издадеш, че в службата ти ползват нелегален софтуер
Цитат:
Първоначално публикувано от NO CARRIER
Лъжеш се. Комисионната при закупуване на софтуера е пъти по-голяма.
е да де
то закупуването ще е след отнасянето на глобата и получаване на възнаграждението за доноса ;)
Давайте им идеи... :-memnon
(макар че хич не е смешно)