Re: Невероятно! Върнаха се!
Кое му е невероятното??
То беше ясно, че оня мазен арабин ще изкрънка каквото може от ситуацията и най-накрая ще ги пусне...
А за действията на медиците там, за некадърността и безхаберието на политиците ни после плащаме всички ние!!! :095:
невероятно е
понеже има още дела срещу тях от мъчителите.
толкова мъже ходиха да "оправят" работата накрая отидоха две жени и свършиха всичко ;)
тази смешка с жените, които били оправили работата, ме накара да се разсмея от сърце :)
ами... да са живи и здрави, сега им остана само да се притесняват от атентатче от някой откачен недоволен роднина....
а ние да се замислим какво ни струваше и какво предстои да ни струва въпросният добродетелен жест, защо точно на франция дадоха възможност да бъде "принцът на бял кон", защо обаче прехвърлиха всичките плюсове на едно абсолютно непредставително, неправителствено лице като съпругата на френския президент, а не на самия него (който пък е много удобен като току-що избран и без никакви положителни изяави зад гърба си на национално ниво....)
изобщо, хората, на които им е интересна донякъде политиката, има за какво да се замислят ;)
най-важното е, че първанката ги помилва.
щото иначе - 30 години в сливенският затвор са си много.
Евала на Кадафи като политик! Получи повече отколкото е очаквал..... 'Де и нашите поне малко да приличаха на него....
Хора, радвайте се!!! :)
Защото днес наистина е голям ден за всинца ни - беше сложен край на една вопиюща несправедливост! :bravo
Де да можеше за всички несправедливости дето ни заобикалят да е тъй!!!
Радвам се, че излязох лош пророк в една друга тема, дето писах, че очаквам Кадафи да ни върти на шиш до септември а може би и до Коледа.
А на Кадафи няма защо да се казва евала - той се бореше да спаси режима си а с това и кожата си.
Но наистина тепърва че се чуе и разбира отговора на въпроса, който е мистерия като много други неща в този казус:
Защо точно Саркози?
:rockon:
Министърът по европейските въпроси, Гергана Грънчарова:
Когато става дума за такъв случай, за този случай, за спасяването на живота на хора, радостта е със силата на болка. Толкова много усилия, толкова много интелект и дипломация стоят зад този щастлив завършек, че наистина можем да свалим шапка на човешкия гений…
...
Завиждам на младите, които ще четат за този случай от учебниците по европейска история.
http://www.focus-news.net/?id=f7027
Предпочитам да не коментирам... :god
Прoмяна:
...и още:
Симеон Сакскобургготски: Удовлетворен съм, че усилията на две правителства дадоха очаквания резултат по казуса в Либия.
http://www.focus-news.net/?id=n749618
:))
Голямо шоу беше. Сестрите летят към България, а наще политици незнаят какво става. Едно мое предположение. Кадафи не ги помилва, а остави това за нас, за да си запази поста и да не рухне режимът му. Само не съм наясно България какви пари е платила затова. Има много въпроса, но които чакаме отговор. Не съм очаквал Франция да помогне на Бъглгария. В нашата история все ***** ни помага и изведнъж Франция. Разбира няма нищо лошо в това.
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
тази смешка с жените, които били оправили работата, ме накара да се разсмея от сърце :)
ами... да са живи и здрави, сега им остана само да се притесняват от атентатче от някой откачен недоволен роднина....
а ние да се замислим какво ни струваше и какво предстои да ни струва въпросният добродетелен жест, защо точно на франция дадоха възможност да бъде "принцът на бял кон", защо обаче прехвърлиха всичките плюсове на едно абсолютно непредставително, неправителствено лице като съпругата на френския президент, а не на самия него (който пък е много удобен като току-що избран и без никакви положителни изяави зад гърба си на национално ниво....)
изобщо, хората, на които им е интересна донякъде политиката, има за какво да се замислят ;)
Да има много над какво да се мисли, при това без много достоверна информация. Но се разигра една пиеса, която може да се кръсти така:
"Хем вълка сит, хем агнето цяло, хем публиката доволна".
А защо точно дамите решиха случая? Ами отново много тънка игра. След като взе всичко, което можеше от случая, Кадафи повече нямаше полезни ходове. Но и не вървеше да се предаде на мъжете... А към жените това беше просто галантен жест.
Перфектен ендшпил, когато докарваш една загубена игра до гросмайсторско реми.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Да има много над какво да се мисли, при това без много достоверна информация. Но се разигра една пиеса, която може да се кръсти така:
"Хем вълка сит, хем агнето цяло, хем публиката доволна".
А защо точно дамите решиха случая? Ами отново много тънка игра. След като взе всичко, което можеше от случая, Кадафи повече нямаше полезни ходове. Но и не вървеше да се предаде на мъжете... А към жените това беше просто галантен жест.
Перфектен ендшпил, когато докарваш една загубена игра до гросмайсторско реми.
точно нещо такова нещо ми се въртеше из главата.... :Drinks:
Като в хазарта.... трябва да усетиш точния момент кога да спреш да залагаш. :)
http://dnes.dir.bg/2007/07/24/news1922060.html
изглежда Европа оправи нещата в крайна сметка, сега нашите политици ще се надпреварват за дивиденти - жалка картина
влязохме в ЕС и какво стана? - изръсихме европейските държави с няколкстотин милиона...интересно ми е какво мислят обикновените западноевропейци
кофти е, че България се проявява досега все като паразит - първо върху СССР, сега върху ЕС...в крайна сметка с какво ни запомня светът?
мен лично това събитие не ме вълнува особено...но само като си представя какво ще се излее по телевизии и вестници, ми става лошо...
имам чувството, че Либия завоюва в крайна сметка по-голямо уважение...
Пирова победа за България. И по-скоро победата е за Кадафи, над европейската дипломация.
Е, да погледнем и добрата страна, сестрите са тук, а българската държава се е увеличила с един палестински доктор.
Цитат:
Първоначално публикувано от hihimor
имам чувството, че Либия завоюва в крайна сметка по-голямо уважение...
да, въртя цяла европа на простите си и си използва козовете доста добре
ако ние /България /бяхме на нейно, отдавна да си бяхме смъкнали гащите...
с такива политици, щото всичко е показност
сега трупат дивиденти на чужд гръб
Цитат:
Първоначално публикувано от ru-boy
българската държава се е увеличила с един палестински доктор.
Мдааа... И Европейският съюз си има още един нов Член... :yahoo: