Re: Великите наши футболисти
До Албания няма магистрала,4 часа са немислими.Аз се чудя как летище има...
Аз пък съм за транспорта със смолет. Автобуса е удачен само за малки разстояния, до 100 най-много 200км.
dragozow, то в БГ както знаеп също няма маистрала София Варна или София Бургас и пътуването е доста повече от 4 часа.
Е до Стара Загора има магистрала,по-натам има също нов път,но уви само с две ленти и стават задръствания.Ако има магистрала не е проблем за 5 часа да се стигне.
Камене, ами да вземат на автостоп да се пробват да отидат, че да спестят някой лев?
Стига глупости.
Цитат:
Първоначално публикувано от CrossBlade
Камене, ами да вземат на автостоп да се пробват да отидат, че да спестят някой лев?
Стига глупости.
извинявам се, прав си!
представям си, след като са толкова съсипани от полета и падат, колко по-голям щеше да бъде разгрома, ако бяха подложени на зверското изтезание да пътуват с автобус!
надявам се следващият път да ги телепортират, че да бъдат в по-добра форма и неуморени от пътя!
целият ми коментар е насочен не в посока "дайте да пестим пари", а "всекиму заслуженото".
ти как смяташ, кога теб лично шефът ти ще те прати на командировка със самолет - когато е доволен от теб или когато не е? като вършиш работа за 5 пари, ще се отнася с теб като за пет пари. ако си полезен, ще те прати със самолет. така трябва да бъде с всички...