тъй и тъй съм в "дъра-бъра", че се сетих нещо интересно от тазвечершните новини - отиването на националния в тирана, албания. направи ми впечатление следното:
"..... на летището на тирана...."
абе, нашите примадони кога станаха пак 4-ти, или дори може би 2-ри, че толкова им пазим скъпоценните телца, че със "сааамолет, ноомер 5" ги караме до задния ни двор?!
гледам аз на картата и виждам, че тирана си е на едни 520км от софия. да се качат на един биомет, па да стигнат за едни 4 часа! хем да има време да се поопознаят, 'щото на терена става ясно, че май за първи път се виждат един друг и нещо ги е страх да играят ато отбор, хем някой лев да поспестят.....
ама какво ли разбирам и аз?! туй българският футболит от 2007 се изживява от същото '94 поколение, дето можеха нещо. те и сегашните могат! могат да саботират бате ви камата (защото аз главата си залагам, че нарочно му скроиха всичките тези загуби заради селското му отношение към тях). могат да пускат голове, дето и 81-годишната ми баба с остеопороза може да спаси.... ама какво ли разбирам аз....