Резултати от 1 до 6 от общо 6

Великите наши футболисти

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Великите наши футболисти

тъй и тъй съм в "дъра-бъра", че се сетих нещо интересно от тазвечершните новини - отиването на националния в тирана, албания. направи ми впечатление следното:

"..... на летището на тирана...."

абе, нашите примадони кога станаха пак 4-ти, или дори може би 2-ри, че толкова им пазим скъпоценните телца, че със "сааамолет, ноомер 5" ги караме до задния ни двор?!

гледам аз на картата и виждам, че тирана си е на едни 520км от софия. да се качат на един биомет, па да стигнат за едни 4 часа! хем да има време да се поопознаят, 'щото на терена става ясно, че май за първи път се виждат един друг и нещо ги е страх да играят ато отбор, хем някой лев да поспестят.....

ама какво ли разбирам и аз?! туй българският футболит от 2007 се изживява от същото '94 поколение, дето можеха нещо. те и сегашните могат! могат да саботират бате ви камата (защото аз главата си залагам, че нарочно му скроиха всичките тези загуби заради селското му отношение към тях). могат да пускат голове, дето и 81-годишната ми баба с остеопороза може да спаси.... ама какво ли разбирам аз....

2.  

3. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Re: Великите наши футболисти

До Албания няма магистрала,4 часа са немислими.Аз се чудя как летище има...

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Аз пък съм за транспорта със смолет. Автобуса е удачен само за малки разстояния, до 100 най-много 200км.
    dragozow, то в БГ както знаеп също няма маистрала София Варна или София Бургас и пътуването е доста повече от 4 часа.

5. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

Е до Стара Загора има магистрала,по-натам има също нов път,но уви само с две ленти и стават задръствания.Ако има магистрала не е проблем за 5 часа да се стигне.

6. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Камене, ами да вземат на автостоп да се пробват да отидат, че да спестят някой лев?

Стига глупости.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от CrossBlade
    Камене, ами да вземат на автостоп да се пробват да отидат, че да спестят някой лев?

Стига глупости.
    извинявам се, прав си!

представям си, след като са толкова съсипани от полета и падат, колко по-голям щеше да бъде разгрома, ако бяха подложени на зверското изтезание да пътуват с автобус!

надявам се следващият път да ги телепортират, че да бъдат в по-добра форма и неуморени от пътя!

целият ми коментар е насочен не в посока "дайте да пестим пари", а "всекиму заслуженото".

ти как смяташ, кога теб лично шефът ти ще те прати на командировка със самолет - когато е доволен от теб или когато не е? като вършиш работа за 5 пари, ще се отнася с теб като за пет пари. ако си полезен, ще те прати със самолет. така трябва да бъде с всички...

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Крадат ли се външни тела на климатици в наши дни?
    От petrucius във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 13
    Последно: 10-09-10, 21:31
  2. само за футболисти .
    От Compare във форум Логически задачи
    Отговори: 0
    Последно: 14-05-08, 20:36

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе